Bröllop

Drömmer du om ett bröllop på en kritvit strand i Söderhavet? Eller vill ni förlägga bröllopsresan till en eller flera av paradisöarna Söderhavet?

wed cook s 08Fler och fler svenskar väljer att resa ut i världen för att avge äktenskapslöfte, och en mer romantisk plats för ett bröllop än paradisöarna i Söderhavet får man leta länge efter. Det är varken dyrt eller svårt. Ett bröllop här blir en upplevelse och ett minne för livet!

Vi kan erbjuda bröllop på flera av våra destinationer, och vi har också avtal med hotell och resorter som gör allt för ni ska få uppleva drömmen om en romantisk bröllopsresa i Söderhavet.

Vi kan arrangera hela vigseln och den hålls vanligtvis på stranden under ett härligt blomsterarrangemang. För det mesta är också musiker, professionell fotograf, champagne och middag på stranden inkluderat, och resorten har givetvis även specialpaket för alla brudpar med sviter för nygifta som önskar att vara för sig själva.

Bröllop på Fiji

s5 bryllup 3Fiji är ett tropiskt paradis med exotiska stränder där palmerna lutar sig ut över den vita stranden, där den molnfria himlen speglar sig i det azurblå vattnet, och där korallrevet i fantastiska färger har ett rikt liv under vattnet. Vad kan vara mer romantiskt än att gifta sig i detta tropiska söderhavsparadis?

Bröllop på Cooköarna

s5 bryllup 1För många är Cooköarna själva symbolen för de vackra söderhavsöarna. Dess paradisöar ligger som ett pärlband mitt ute i södra Stillahavet och är ett drömresmål för många. Vad kan väl vara mer romantiskt än att gifta sig i detta söderhavsparadis?