Om Fijiresor

Fiji beachFijiresor är en del av Australienresor AB och en av Sveriges största resebyråer som specialiserar sig på Stillahavsöarna. Våra resekonsulter har rest mycket i detta område och vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig - vare sig det är ditt första besök eller om du har varit där flera gånger förut.

Vårt mål är att erbjuda produkter och upplevelser som passar allas önskemål och ekonomi. Många har redan sin budget klar och vill att vi ska hitta turer och boende till ett rimligt pris, medans andra har önskemål om speciella upplevelser även om dessa kostar lite mer. På vår hemsida har vi ett brett urval av hotell, utflykter, kryssningar m.m. i alla prisklasser.

Vår styrka är personlig service och uppföljning. Fijiresor samarbetar med de allra bästa flygbolagen som flyger till Stilla havet och våra priser är konkurrenskraftiga, både när det gäller själva resan och upplevelserna på plats. Som specialagent för Stilla havet har vi fördelaktiga avtal, och det är något som gynnar våra kunder.

Ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig till en oförglömlig upplevelse!


Fijiresor

Dalagatan 21
113 24 Stockholm
Tel. 08-551 085 50
info@fijiresor.se