Flyg och flygpriser

Singapore AirlinesNågra av de största och många av de mindre flygbolagen har resvägar från Europa till Stilla havet. Flygpriserna varierar beroende på säsong och när man bokar. Om du är tidigt ute och har lite tur kan priset på din biljett bli halva priset mot vad passageraren i sätet bredvid har betalat.

Vi har tillgång till de bästa flygpriserna som erbjuds från de stora reguljära bolagen. Dessutom ha vi den specialkompetens som behövs för att hitta de bästa och billigaste resrutterna i djungeln av flygrutter och priskombinationer. Flera flygbolag ger sina passagerare möjlighet att stanna på vägen till och från Stilla havet, utan extra kostnad. De flesta bolag flyger över Asien och/eller Australien, men det är också möjligt att resa via USA.

Nedan finns en kort översikt över vilka möjligheter flygbolagen erbjuder.

Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand är det naturliga valet för flygresor till öarna i Stilla havet. Ingen annan har så god täckning i detta område, och Air New Zealand är känt för sin fina komfort och benutrymme. De har också ett omfattande linjenät på Nya Zeeland.

Qantas

Qantas

Qantas är det australiensiska flygbolaget och har ett stort internationellt nätverk. Önskar du att kombinera en tur till Stilla havet med ett besök i Australien, är det som regel bäst att flyga med Qantas. Du kan också stanna gratis i flera städer i Asien eller USA. Qantas har moderna flyg med god mat och ett utmärkt underhållningsutbud.

Korean Air

Korean Air

Korean Air är Syd Koreas nationella flygbolag. Förutom ett stort linjenät till Europa och Asien erbjuder bolaget flygningar till Sydney och Brisbane i Australien, samt till Auckland och Christchurch i Nya Zeeland. När du flyger med Korean Airlines kan du även göra ett fritt stopp i Seoul.

Air Tahiti Nui

Air Tahiti Nui

Air Tahiti Nui är det internationella flygbolaget i Franska Polynesien och de har ett linjenät som sträcker sig till Australien, Nya Zeeland, USA, Asien och Europa. I samarbete med Air France och KLM kan man flyga med Air Tahiti Nui från Stockholm till Tahiti antingen via Paris och Los Angeles eller via Amsterdam och Tokyo.

 

Gör flygresan till en ren njutning!

Business Class, Air New ZealandDet är långt till Stilla havet och många önskar lite extra komfort och service på resan. Då är Business Class ett bra alternativ, med snabb incheckning, lyxiga lounger, smidig boarding, champagne och framför allt stora bekväma säten. Det kostar en del extra, men gör själva flygturen mer behaglig, samtidigt som man känner sig bättre när man är framme. De flesta flygbolag erbjuder säten som nästan blir till en säng när man fäller ner dem. Serveringen är alltid utsökt och underhållningsutbudet är väldigt bra.

Vi kan också erbjuda First Class med än mer komfort och lyx. Vi samarbetar med några av världens bästa flygbolag, och i First Class blir flygresan en ren njutning. Utsökt mat, omfattande underhållningsutbud och avskärmade stolar som blir till en säng när de fälls, säkrar en bekväm resa. Vi kan särskilt rekommendera First Class i den nya superjumbon A380, där flygresan mer liknar en vistelse på ett lyxhotell - du kan bland annat få ett helt eget rum ombord.

Visa flygbolag har speciella erbjudanden på Business Class för par som reser tillsammans, där totalpriset blir betydligt lägre än dubbla priset per person. Kontakt oss för priser och möjligheter!


Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor