Luxuösa Cooköarna

2 pacific resort aitutaki beachfront

Här har vi inkluderat två av de bästa resorterna på Cooköarna. Pacific Resort Aitutaki räknas som den mest luxuösa resorten och är idylliskt belägen på vad som brukar kallas den vackraste ön i Söderhavet.

Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger ni via Los Angeles till Rarotonga, där ni bli hämtade på flygplatsen och körda till Crown Beach Resort & Spa. Detta är en luxuös resort belägen vid en vacker kritvit strand och här kommer ni att bo 5 nätter. Frukost är inkluderat.

Efter vistelsen på Crown Beach blir ni körda till flygplatsen för en 50 minuter flygtur till Aitutaki. Ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Pacific Resort Aitutaki. Pacific Resort Aitutaki anses vara den lyxigaste resorten på Cooköarna och består av 27 bungalows, alla med utsikt och närhet till stranden. Frukost är inkluderat.

I paketet har vi även inkluderat en båttur runt Aitutakis vackra lagun, vilket är ett minne för livet. Även ett besök till One Foot Island är inkluderat. Det finns mycket att göra på Aitutaki, men kom ihåg att det allra viktigaste är att slappna av och njuta av livet. Detta är din drömsemester, och du ska göra det du vill – när du vill.

Efter vistelsen på Aitutaki återvänder ni till Rarotonga för hemresan. Det är möjligt att göra stopp i Los Angeles, eller även att resa jorden runt med stopp i Auckland och Tokyo.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 61.000 kr.

Standard: priskategori 4

Priset inkluderer:

  • Flyg t/r i ekonomiklass
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • Inrikesflyg mellan öarna
  • 5 nätter på Crown Beach Resort & Spa, inkl. frukost
  • Te Vara Nui Island Night Show
  • 7 nätter på Pacific Resort Aitutaki, inkl. frukost
  • Aitutaki Lagoon Cruise
  • Alla transfers mellan flygplats och hotell

Resan kan utvidgas.

Business Class kan erbjudas mot ett tillägg på alla resor. Kontakta oss för prisuppgift.

Turkod: o/47792

Kontakta oss för mer information »