Reseförslag i Stilla havet

s74 reiseforslag 2 1Stilla havet ligger långt borta och är ett ganska okänt resmål för de flesta. Den fråga vi oftast får är vart man ska åka när man gör den långa resan till andra sidan jordklotet? Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra med inspiration när du planerar din resa till söderhavsparadiset.

Det finns miljontals stora och små öar i Stilla havet, men de försvinner nästan i förhållande till det enorma havsområdet, ungefär som saltkorn i en stor soppskål.

Oavsett om du väljer att besöka ett eller flera öriken, eller om du vill resa jorden runt, eller är ute efter den ultimata bröllopsresan kan de många öarna i Stilla havet bjuda på oförglömliga upplevelser. Här finns blått hav, kritvita sandstränder och öppna och trevliga människor så långt ögat kan nå. Här finns mängder av valmöjligheter, från det mest turistiska och lyxpräglade Tahiti till det ner avsides och primitiva som Tonga och Samoa har att bjuda på. Klicka dig vidare för att se vad vi har att rekommendera för semestern.

Detta är endast ett exempel och möjligheterna är många. Vi har bra avtal med resorter över hela Stilla havet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den yttersta lyx.

Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativ.

Kontakta oss för priser eller om du har frågor.


s17 treasure 3Fiji reseförslag

Fiji är ett sant tropiskt paradis med exotiska stränder där palmerna lutar sig ut över den vita sanden, där den molnfria himlen speglar sig i det azurblå vattnet, och där korallrev i fantastiska färger inhyser ett mångfaldigt liv under vattnet.

Se våra reseförslag på Fiji »


s26 om cook is 2Cooköarna reseförslag

För många är Cooköarna själva symbolen för de vackra stillahavsöarna. Dessa paradisöar ligger som ett pärlband mitt ute i det södra Stilla havet och är ett drömresemål för många.

Se våra reseförslag på Cooköarna »


s43 intercontinental 1Tahiti reseförslag

Tahiti är en del av det enorma havsområdet som utgör Franska Polynesien, och som tillsammans med Fiji är de mest populära resmålen i Stilla havet.

Se våra reseförslag på Tahiti »


s59-le lagoto3Samoa reseförslag

På Samoa hittar du det kankse vänligaste folket i hela Stilla havet, och som så många andra ögrupper i Stilla havet är detta ett vackert paradis.

Se våra reseförslag på Samoa »


s64 samoa 3Tonga reseförslag

Tonga är Stilla havets enda monarki och befinner sig mitt på datumlinjen. Ögruppen består av 170 öar, men endast 30-40 av dem är bebodda.

Se våra reseförslag på Tonga »


s67 iririki 3Vanuatu reseförslag

Precis väster om Fiji ligger den exotiska ögruppen Vanuatu, som består av 13 stora bebodda öar och omkring 70 mindre. Öarna är av vulkaniskt ursprung och har höga berg, mycket skog och tät vegetation med höga träd, ormbunkar, lianer och orkidéer.

Se våra reseförslag i Vanuatu »


s70 om ny caledonia 2Nya Kaledonien reseförslag

Nya Kaledonien är ett franskt territorium i sydvästliga Stilla havet, och huvudstaden Noumea kallas ”Lilla Paris". Nya Kaledonien är Stilla havets största land efter Papua Nya Guinea, och är omgivet av världens näst största korallrev.

Se våra reseförslag i Nya Kaledonien »


Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!


Klicka för större bilder: