Resorter på Samoa

Sinalei Reef Resort

Här har vi samlat ett urval av resorter som vi rekommenderar runt om i Samoa. Vi kan erbjuda många fina resorter, från bra och rimliga hotell till exklusiva resorter med hög standard. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja bland alla erbjudanden. Det enklaste är oftast att välja vilket område man vill bo i och vilken standard man föredrar. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

De flesta resorter ligger på ön Upolu, men vi kan också erbjuda resorter på Savai'i. Det är en bra idé att boka hotell i god tid innan du ska resa. Under högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter i Samoa och genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om varje resort. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Lalomanu Beach, Upolu

Upolu

Upolu är den största ön på Samoa och här finns även huvudstaden Apia. Detta är den mest folkrika tätorten i landet på den mest folrika ön.

Läs mer...

Alofaaga Blowholes

Savai'i

Savai'i är den andra av de två stora öarna på Samoa, men även om den är stor så bor det mycket få människor här. Det finns inte så många turister här så det är en vacker plats att besöka för naturintresserade.

Läs mer...

kort samoa


Klicka för större bilder:

Upolu Savai'i

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor