Resorter i Tahiti

Intercontinental ResortHär har vi samlat ett urval av resorter som vi rekommenderar runt om i Franska Polynesien eller som vi säger Tahiti. Vi har erbjuda många fina resorter, från bra och prisvärda hotell till exklusiva resorter av hög standard. Urvalet är stort och det kan vara svårt att hitta det som är bäst bland alla erbjudanden. Det enklaste är oftast att välja vilket område man önskar att bo i och vilken standard man föredrar. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Det finns resorter på de flesta av öarna i detta enorma örike, och vi kan erbjuda resorter på de flesta av dem. De flesta finns på de tre största och kanske mest kända öarna; Tahiti, Moorea och Bora Bora, men vi rekommenderar också att man besöker någon av de lite mer avsides belägna öarna för en helt speciell upplevelse. Det är en god idé att beställa rum på resorterna i god tid innan du ska resa. I högsäsong är det nästan omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter i Franska Polynesien (Tahiti), och genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om varje resort. Kontakta oss för förslag och aktuella priser.

   
Tahiti

Tahiti

Tahiti är huvudön i Franska Polynesien (Tahiti) och här finns huvudstaden Papeete. Detta är landets politiska och ekonomiska centrum, och staden sträcker sig längs hela den vackra hamnen och upp längs bergssidan både norr- och västerut.

Läs mer...

Moorea

Moorea

Moorea ligger en timmes båtresa från Papeete, och måna anser att denna ö är den vackraste platsen på jorden. Moorea är verkligen en fantastisk ö, med höga berg, frodiga annanasodlingar, vackra stränder och små byar.

Läs mer...

Bora Bora

Bora Bora

För många är Bora Bora själva drömmen om söderhavsparadiset. Bora Bora tillhör ögruppen Sällskapsöarna, och har en natur som tar andan ur dig. Inte konstigt att mångar kallar ön "Polynesiens pärla".

Läs mer...

Tahaa

Leeward öarna

Leeward öarna är en grupp öar 220 kilometer nordväst om Tahiti, och vi kan erbjuda resorter på Taha'a, Raiatea och Huahine. Även om avståndet till huvudstaden inte är långt så är detta ett lite bortglömt resmål, även om här finns vackra laguner och kritvita stränder.

Läs mer...

Rangiroa

Tuamotu öarna

De vackra atollerna i ögruppen Tuamotu, liggen cirka en timmes flygresa från Papeete. Detta området kan bäst beskrivas som ett idylliskt vykort - små atoller som precis tittar upp över vattenytan. Vi kan erbjuda resorter på Tikehau, Rangiroa och Manihi.

Läs mer...

Nuku Hiva

Marquesas öarna

Ögruppen Marquesas ligger drygt tre timmar med flyg norr om Papeete, och vi kan erbjuda resorter på två av öarna - Nuku Hiva och Hiva Oa. På en tur hit återupptäcker man tiden - tid för sig själv, tid för stillhet, tid att träffa andra och tid för att njuta av tillvaron.

Läs mer...

kort tahiti

Tahiti Nui Tahiti Nui Moorea Moorea Bora Bora Bora Bora Andre Leeward öarna Tuamotu öarna Marquesas öarna Tuamotu öarna Leeward öarna