Bröllop och bröllopsresor

Foto: Aitutaki Lagoon Private Island Resort.

Bröllop och bröllopsresor

Drömmer du om ett bröllop på en kritvit strand i Stilla havet? Eller vill ni förlägga bröllopsresan till en eller flera av paradisöarna Stilla havet?

Att tillbringa smekmånaden på en ö i Stilla havet är för många den perfekta bröllopsresan. Här har man tid och ro att verkligen njuta av varandra och omgivningarna. Ni kan koppla av på stranden, simma över vackra, färgrika koraller, snorkla, dyka eller helt enkelt bara njuta av varje sekund. Eller vad sägs om ett besök på en av de fantastiska spa-anläggningarna för lite extra avkoppling? Njut av de kritvita stränderna, suset av palmer och det turkosblå havet medan ni skämmer bort er. Här är trängsel på stranden att främmande ord, i stället har ni sällskap av havets dyningar och palmernas svaga sus.

Bryllup på Cooköarna.
Bröllop på en strand på Cooköarna.
Foto: Kieran Scott

Njut av goda måltider från resorternas kök, ofta med färska råvaror som hämtats från havet. Se in i din älskades ögon när ni äter en bättre måltid på stranden, med stearinljus som enda belysning. Se solen gå ned i havet varje kväll och ni kommer att inse varför Stilla havet är en av de mest romantiska platserna för en bröllopsresa.

Våra resespecialister har själva besökt öarna flera gånger, detta för att kunna rekommendera de allra bästa platserna och resorterna. Du är därför i de bästa händer när du kontaktar Fijiresor för att hjälpa till att planera en av livets mest minnesvärda resor.

Bröllop i Stilla havet

Fler och fler svenskar väljer att resa ut i världen för att avge äktenskapslöfte, och en mer romantisk plats för ett bröllop än paradisöarna i Stilla havet får man leta länge efter. Det är varken dyrt eller svårt. Ett bröllop här blir en upplevelse och ett minne för livet!

Bryllup på Fiji.
Vigsel på stranden i en privat miljö.
Foto: Shangri-la Fijian Resort & Spa

Vi kan erbjuda bröllop på flera av våra destinationer, och vi har också avtal med hotell och resorter som gör allt för ni ska få uppleva drömmen om en romantisk bröllopsresa i Stilla havet.

Vi kan arrangera hela vigseln och den hålls vanligtvis på stranden under ett härligt blomsterarrangemang. För det mesta är även musiker, professionell fotograf, champagne och middag på stranden inkluderat, och resorten har givetvis även specialpaket för alla brudpar med sviter för nygifta som önskar att vara för sig själva.

Resebrev från nöjda gäster

Cooköarna var helt fantastiskt! Vi längtar tillbaka till långa, vita stränder, hundar och hönor. Jag måste också få skryta lite om resplanen som togs fram till oss. Vi kom till Manuia och tänkte ”Vilket ställe! Det kan ju inte bli bättre än så här!!” Med trevliga människor, söta små presenter på sängen varje dag och vilken utsikt att vakna till! Magiskt!

Cykelturen med Storytellers var också verkligen något vi kan rekommendera. Här fick vi se mer av baklandet och fick smaka på en massa fantastisk frukt. En mycket kunnig och trevlig dam!

Flygturen till Aitutaki var rätt och slätt obeskrivbar. Att se den blågröna lagunen från flyget skapade många förväntningar som snabbt infriades. Och vi som trodde Manuia hade en fantastisk utsikt, så kan jag lova dig att vi blev mållösa av Tamanu! Här var också människorna jättetrevliga. Det enda minuset här var att vi hade lite problem med kackerlackor i badrummet, som innebar mycket sprayande med insektsmedel varje kväll.

Bröllopsdagen var även den helt otrolig! Vi hade mycket bra hjälp av Annie Bishop både med info om dagen, kontakt med fotograf och frisör, och inte minst musikerna som spelade för oss. Hon såg verkligen till att dagen blev minnesvärd. Detta kommer alltid att vara en dag som fastnat i minnet. Och om dagen i sig själv inte var tillräckligt magisk fick vi besök av 5 små rockor som simmade runt för oss.

Även om det var tråkigt att resa från Aitutaki, så fick vi lite av en överraskning när vi kom till Little Polynesian. Snacka om ren lyx! Och igen, en obeskrivlig utsikt! Personalen lärde sig våra namn och gav oss en felfri service dygnet om. Att resa hem gjorde ganska ont, då vi haft en helt otrolig resa. Våra upplevelser från Cook kommer vi aldrig att glömma, och även om resan var lång kan den ABSOLUT rekommenderas! Tror nog att planen redan är att fira 5 års bröllopsdag här, men då under valsäsongen.

Vi vill igen tacka för en fantastisk service från dig, för allt du har bidragit med och ordnat för oss. Du har verkligen bidragit till att göra vårt bröllop till ett äventyr utan dess like!

Lara & Steinar, februari 2020

Lara og Steinar giftet seg på One Foot Island.
Lara och Steinar gifte sig på One Foot Island.
Brudebuketten.
Brudbukett.

Våra bröllopsresor i Stilla havet

Cooköarna

14 dagar

Från 80 900 kr

Cooköarna

14 dagar

Från 74 900 kr

Läs mer om bröllop i Stilla havet

Bröllop på Fiji.

Bröllop på Fiji

Bröllop på Cooköarna.

Bröllop på Cooköarna

Katalog för bröllopsresor

Katalog för bröllopsresor

Av alla resor i livet är bröllopsresan mycket speciell, och vi upplever att fler och fler kontaktar oss då de vill ha en romantisk bröllopsresa till någon av öarna i Stilla havet eller til Australien. Vi har därför tagit fram en egen katalog som endast fokuserar på bröllopsresor till Australien, Fiji, Cooköarna, Tahiti och Nya Kaledonien.

Börja planera din drömresa