08-551 085 50 [email protected]
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Bröllop och bröllopsresor i Stilla havet

Bröllop och bröllopsresor i Stilla havet

Drömmer du om ett bröllop på en kritvit strand i Stilla havet? Eller vill ni förlägga bröllopsresan till en eller flera av paradisöarna Stilla havet?

Att tillbringa smekmånaden på en ö i Stilla havet är för många den perfekta bröllopsresan. Här har man tid och ro att verkligen njuta av varandra och omgivningarna. Ni kan koppla av på stranden, simma över vackra, färgrika koraller, snorkla, dyka eller helt enkelt bara njuta av varje sekund. Eller vad sägs om ett besök på en av de fantastiska spa-anläggningarna för lite extra avkoppling? Njut av de kritvita stränderna, suset av palmer och det turkosblå havet medan ni skämmer bort er. Här är trängsel på stranden att främmande ord, i stället har ni sällskap av havets dyningar och palmernas svaga sus.

Njut av goda måltider från resorternas kök, ofta med färska råvaror som hämtats från havet.

Se in i din älskades ögon när ni äter en bättre måltid på stranden, med stearinljus som enda belysning. Se solen gå ned i havet varje kväll och ni kommer att inse varför Stilla havet är en av de mest romantiska platserna för en bröllopsresa.

Våra resespecialister har själva besökt öarna flera gånger, detta för att kunna rekommendera de allra bästa platserna och resorterna. Du är därför i de bästa händer när du kontaktar Fijiresor för att hjälpa till att planera en av livets mest minnesvärda resor.

Bröllop i Stilla havet

Fler och fler svenskar väljer att resa ut i världen för att avge äktenskapslöfte, och en mer romantisk plats för ett bröllop än paradisöarna i Stilla havet får man leta länge efter. Det är varken dyrt eller svårt. Ett bröllop här blir en upplevelse och ett minne för livet!

Bryllup på Tikehau Pearl Beach Resort.

Bröllop på Tikehau Pearl Beach Resort.

Vi kan erbjuda bröllop på flera av våra destinationer, och vi har också avtal med hotell och resorter som gör allt för ni ska få uppleva drömmen om en romantisk bröllopsresa i Stilla havet.

Vi kan arrangera hela vigseln och den hålls vanligtvis på stranden under ett härligt blomsterarrangemang. För det mesta är även musiker, professionell fotograf, champagne och middag på stranden inkluderat, och resorten har givetvis även specialpaket för alla brudpar med sviter för nygifta som önskar att vara för sig själva.

Undervannsbryllup på Bora Bora.

Letar du efter något speciellt? Prova ett undervattensbröllop på Bora Bora.

Katalog för bröllopsresor

Katalog for bryllupsreiser.

Av alla resor i livet är bröllopsresan mycket speciell, och vi upplever att fler och fler kontaktar oss då de vill ha en romantisk bröllopsresa till någon av öarna i Stilla havet eller til Australien. Vi har därför tagit fram en egen katalog som endast fokuserar på bröllopsresor till Australien, Fiji, Cooköarna, Tahiti och Nya Kaledonien.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

10 perfekta bröllopsresor i Stilla havet

Bungalows med halmtak, vackra laguner, solnedgångar av världsklass och avkopplande middagar med färsk fisk, hummer och skaldjur. Med andra ord; ett perfekt innehåll på den perfekta bröllopsresan.