Bröllop på Cooköarna

Foto: Cook Islands Tourism

Bröllop på Cooköarna

För många är Cooköarna själva symbolen för de vackra söderhavsöarna. Dess paradisöar ligger som ett pärlband mitt ute i södra Stillahavet och är ett drömresmål för många. Vad kan väl vara mer romantiskt än att gifta sig i detta söderhavsparadis?

Det är många resorter på Cooköarna som erbjuder bröllop och bröllopspaket. Vi rekommenderar att man gifter sig på Aitutaki, som kanske är den vackrastae ön i hela Stilla havet. En jättestor lagun i blått och turkost, fylld av otaliga färgrika fiskar och som omges av små holmar med kritvita stränder och vajande palmer. Från huvudön Rarotonga tar det ca 45 minuter med flyg till Aitutaki innan det dyker upp en palmbeklädd fläck i de turkosfärgade omgivningarna. Höjdpunkten för de flesta som besöker Aitutaki är en tur med båt i den jättestora lagunen, och om man önskar kan man övernatta på en av de många små öarna i lagunen. Det bor inte många på Aitutaki och det är ännu färre turister, så det är nästan garanterat att få en strand helt för er själv.

Kom ihåg att det är långt till Cooköarna och att det är stor tidsskillnad så vi rekommenderar att ni tillbringar ett par dagar tillsammans innan bröllopet. Det kan ni med fördel göra på Rarotonga om ni vill uppleva mer av Cooköarna på resan. Njut av lata dagar i solen tillsammans på långa vita stränder innanför det beskyddande korallrevet. Vi kan givetvis arrangera transporten mellan resorterna om ni väljer att bo på ett annat ställe de första dagarna.

One Foot Island
Romantiska One Foot Island.
Foto: Chris McLennan/Pacific Resort Aitutaki.

Ute på Aitutakis korellrev ligger den lilla sandön One Foot Island och med sin kritvita sandstrand och med en fantastisk utsikt över den blå lagunen finns ingen mer romantisk plats. Bröllopet arrangeras i dessa vackra och romantiska omgivningar, och ni kan välja mellan bröllop på stranden , vid poolen eller på en liten obebodd ö vid landortskyrkan. Bröllopspaketet sätts ihop efter era önskemål men innehåller som minimum präst, bröllopskoordinator, brudbukett, vigselbevis och givetvis champagne. Vi kan nästan garantera ett bröllop som blir en upplevelse och ett minne för livet!

Våra bröllopsresor i Stilla havet

Cooköarna

14 dagar

Från 74 900 kr

Cooköarna

14 dagar

Från 80 900 kr

Läs mer om bröllop i Stilla havet

Bröllop på Fiji.

Bröllop på Fiji

Aitutaki Lagoon Private Island Resort

Bröllop och bröllopsresor

Börja planera din drömresa

Inspiration

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Rätt boende är en viktig del av en bröllopsresa, och här har vi samlat 10 av de finaste hotellen för dig som vill ha en romantisk upplevelse.
Aitutaki.
En äkta, exotisk och luxuös semester hittar du inte i charterkatalogerna. Du hittar den mitt i Stilla havet, och den heter Cooköarna.