08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Bröllop på Fiji

Bröllop på Fiji

Fiji är ett tropiskt paradis med exotiska stränder där palmerna lutar sig ut över den vita stranden, där den molnfria himlen speglar sig i det azurblå vattnet, och där korallrevet i fantastiska färger har ett rikt liv under havsytan. Vad kan vara mer romantiskt än att gifta sig i detta tropiska söderhavsparadis?

Det är många resorter på Fiji som erbjuder bröllop och bröllopspaket. Vi rekommenderar att man gifter sig på en av de många resorter som ligger i ögruppen Mamanuca, som består av omkring 20 små idylliska paradisöar utanför huvudön Viti Levus västkust. De flesta öar är korallöar, men några är gamla vulkaniska öar. Här finns de flesta resorterna och den gemensamma nämnaren är ett härligt tropiskt paradis med en avkopplande atmosfär. Endast två av öarna, Mana och Malolo, har bofast befolkning, så här har man de vita sandstränderna mer eller mindre för sig själv. Alla öar omges av ett stort och fascinerande korallrev, så det är ett sant paradis för dykare och snorklare. Det maritima livet är mångfaldigt med stora och små fiskar i alla de färger och former. Kanske får du till och med syn på en sköldpadda eller en rocka?

Kom ihåg att det är långt till Fiji och att det är stor tidsskillnad, så vi rekommenderar att ni tillbringar ett par dagar där innan själva bröllopet. Ni kan t.ex. bo på korallkusten om ni önskar uppleva lite mer av Fiji på resan. Njut av några lata dagar tillsammans i solen på de långa vita stränderna innanför det beskyddande korallrevet. Vi arrangerar givetvis transporten mellan resorterna om ni väljer att bo på en annan plats de första dagarna.

Et bryllup på Fiji er et minne for livet.

Ett bröllop på Fiji är ett minne för livet. Foto: Kirkland

Efter några dagar i solen görs det i ordning till den stora dagen med bröllop på stranden. Bröllopspaketet inkluderar bl.a. wedding minister, brudbukett, fotograf, brudtärna och två fijianska krigare i traditionella dräkter som eskorterar bruden till brudgummen. Vi kan nästan garantera att det blir en upplevelse och ett minne för livet!

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

10 perfekta bröllopsresor

Bungalows med halmtak, vackra laguner, solnedgångar av världsklass och avkopplande middagar med färsk fisk, hummer och skaldjur. Med andra ord; ett perfekt innehåll på den perfekta bröllopsresan.