Bröllop på Fiji

Foto: Tourism Fiji

Bröllop på Fiji

Fiji är ett tropiskt paradis med exotiska stränder där palmerna lutar sig ut över den vita stranden, där den molnfria himlen speglar sig i det azurblå vattnet, och där korallrevet i fantastiska färger har ett rikt liv under havsytan. Vad kan vara mer romantiskt än att gifta sig i detta tropiska söderhavsparadis?

Det är många resorter på Fiji som erbjuder bröllop och bröllopspaket. Vi rekommenderar att man gifter sig på en av de många resorter som ligger i ögruppen Mamanuca, som består av omkring 20 små idylliska paradisöar utanför huvudön Viti Levus västkust. De flesta öar är korallöar, men några är gamla vulkaniska öar. Här finns de flesta resorterna och den gemensamma nämnaren är ett härligt tropiskt paradis med en avkopplande atmosfär. Endast två av öarna, Mana och Malolo, har bofast befolkning, så här har man de vita sandstränderna mer eller mindre för sig själv. Alla öar omges av ett stort och fascinerande korallrev, så det är ett sant paradis för dykare och snorklare. Det maritima livet är mångfaldigt med stora och små fiskar i alla de färger och former. Kanske får du till och med syn på en sköldpadda eller en rocka?

Bryllup på Fiji.
Ett bröllop på Fiji är ett minne för livet.
Foto: Stu & Lia Photography

Kom ihåg att det är långt till Fiji och att det är stor tidsskillnad, så vi rekommenderar att ni tillbringar ett par dagar där innan själva bröllopet. Ni kan t.ex. bo på korallkusten om ni önskar uppleva lite mer av Fiji på resan. Njut av några lata dagar tillsammans i solen på de långa vita stränderna innanför det beskyddande korallrevet. Vi arrangerar givetvis transporten mellan resorterna om ni väljer att bo på en annan plats de första dagarna.

Privat beach picnic på Fiji.
Njut av lata dagar på Fiji före och efter bröllopet, utan stress och krångel.
Foto: Tourism Fiji

Efter några dagar i solen görs det i ordning till den stora dagen med bröllop på stranden. Bröllopspaketet inkluderar bl.a. wedding minister, brudbukett, fotograf, brudtärna och två fijianska krigare i traditionella dräkter som eskorterar bruden till brudgummen. Vi kan nästan garantera att det blir en upplevelse och ett minne för livet!

Våra bröllopsresor i Stilla havet

Cooköarna

14 dagar

Från 80 900 kr

Cooköarna

14 dagar

Från 74 900 kr

Läs mer om bröllop i Stilla havet

Bröllop på Cooköarna.

Bröllop på Cooköarna

Aitutaki Lagoon Private Island Resort

Bröllop och bröllopsresor

Börja planera din drömresa

Inspiration

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Rätt boende är en viktig del av en bröllopsresa, och här har vi samlat 10 av de finaste hotellen för dig som vill ha en romantisk upplevelse.
Strand på Fiji
Fiji tar ö-luff till en helt ny nivå. Vakna upp på en ny paradisö varje dag, så långt från vardagen som det bara går.