08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Aitutaki - den vackraste ön i Stilla havet

Hotell

Aitutaki – den vakreste øya i Stillehavet

Introduktion

Många menar att Aitutaki är den vackraste ön i Stilla havet. En kolossalt stor lagun i blått och turkos, fylld med mängder av färgrika fiskar och omgiven av små öar med kritvita stränder och vajande palmer. Ett besök till Cooköarna är inte komplett utan en tur till Aitutaki.

Efter en flygtur på 45 minuter över det oändliga Stilla havet, utan minsta tecken på land, dyker det upp en liten palmbeklädd fläck i de turkosa omgivningarna. Från ögonblicket du landar på den lilla flygplatsen kommer du upptäcka att det här är en helt annan värld. På Aitutaki finns det hotell och resorter i olika standard, men utöver det är ön skyddad från exploatering. Tillbringa några dagar här och kom in i Aitutakis “Island time”.

Höjdpunkten för de flesta som besöker Aitutaki är en tur med båt ut i den stora lagunen, till öarna ”One Foot Island” eller ”Honeymoon Island”. Det finns inte många bofasta på Aitutaki och det är ännu färre turister, så ni är nästan garanterade en strand helt för er själva. Om ni önskar kan ni också övernatta på en av de många småöarna i lagunen, nästan som Robinson och Fredag. Det är även möjligt att anordna bröllop här.

Gå på de kritthvite sandbankene i Aitutaki Lagoon.

Strosa på de kritvita sandbankarna i Aitutaki Lagoon. Foto: Sean Scott

Reseförslag till Cooköarna

Romantik och bröllop på Cooköarna

Romantik och bröllop på Cooköarna

I detta reseförslag kan du välja mellan att vara på bröllopsresa eller att även inkludera själva vigseln under vistelsen i detta paradis.

Bröllopsresa Cooköarna

Bröllopsresa Cooköarna

I detta bröllopsreseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Rarotonga och Aitutaki, som ger dig extra komfort i idylliska omgivningar.

Idylliska Cooköarna

Idylliska Cooköarna

Detta prisvärda reseförslag inkluderar både Rarotonga och Aitutaki, de båda huvudöarna på Cooköarna.

Jorden runt på 25 dagar

Jorden runt på 25 dagar

Fascinerande Tokyo, husbilsäventyr på Nya Zeeland, den vackra storstaden Sydney, söderhavsparadiset Cooköarna och till slut filmstaden Los Angeles.

Börja planera din drömresa

Övriga resmål på Cooköarna