08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Rarotonga

Hotell

Rarotonga

Introduktion

Rarotonga är den största av Cooköarna. Här finns det inga trafikljus, McDonald’s eller byggnader högre än en palm. Från den turkosblå lagunen Muri, till det grönskande och kuperade inlandet, så finns det något för alla – om man så vill vara aktiv eller ta det lugnt på de vita stränderna.

Avarua är huvudstad på Rarotonga och här finns landets enda internationella flygplats med direktflyg till Auckland, Los Angeles, Sydney och Papeete. Avarua är en sömnig liten stad som vaknar till liv när det är marknadsdag. Här kan du fynda allt från frukt och grönsaker till t-shirts, snäckor och pärlor. Ofta bjuds det även på lokal underhållning. Absolut “alla” på ön tar en sväng till marknaden som hålls öppen varje lördag.

Rarotonga är ingen stor ö, bara 32 km i omkrets, och det går bra att hyra en cykel eller en skoter för att följa huvudvägen runt ön. Öns inre delar består av höga berg och djup regnskog, medan kustområdena är bördiga med sandstränder som sträcker sig nästan runt hela Rarotonga. Snorkling i det kristallklara och varma vattnet är en upplevelse, och livet under ytan är helt fantastiskt! Koraller i många färger och former, stora musslor och mängder av fiskar i olika storlekar i regnbågens färger – det är nästan som att simma runt i ett akvarium.

Den vennlige lokalbefolkningen gjør at du føler deg velkommen på Cookøyene.

Hyr en skoter och se mer av Rarotonga. Foto: Kirklandphotos.

Reseförslag till Cooköarna

Romantik och bröllop på Cooköarna

Romantik och bröllop på Cooköarna

I detta reseförslag kan du välja mellan att vara på bröllopsresa eller att även inkludera själva vigseln under vistelsen i detta paradis.

Bröllopsresa Cooköarna

Bröllopsresa Cooköarna

I detta bröllopsreseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Rarotonga och Aitutaki, som ger dig extra komfort i idylliska omgivningar.

Idylliska Cooköarna

Idylliska Cooköarna

Detta prisvärda reseförslag inkluderar både Rarotonga och Aitutaki, de båda huvudöarna på Cooköarna.

Jorden runt på 25 dagar

Jorden runt på 25 dagar

Fascinerande Tokyo, husbilsäventyr på Nya Zeeland, den vackra storstaden Sydney, söderhavsparadiset Cooköarna och till slut filmstaden Los Angeles.

Övriga resmål på Cooköarna