Coral Coast

Foto: Tourism Fiji

Resmål på Fiji

Coral Coast

Vitu Levus sydkust är känd som Coral Coast, korallkusten, tack vare det stora korallrevet som sträcker sig utmed hela kusten. Här finns det fina möjligheter för dykning, snorkling och surfning.

Lär känna Coral Coast.

Korallkusten ligger ungefär mitt emellan de två största städerna på Fiji – Nadi och Suva. Resorterna ligger på rad längs kusten under de skuggande palmerna. Mellan dessa finns det dock stora områden med orörd regnskog, endast avbrutet av en och annan fiskeby.

Den största staden i området är Sigatoka och den lokala marknaden här är värd ett besök. Staden är också en bra utgångspunkt för spännande utflykter i området. Ziplining, rafting och fyrhjuling är några av aktiviteterna att testa om man vill ha en paus från sol och bad.

Fiji.
Missa inte en kava-ceremoni på Fiji.
Foto: Tourism Fiji

Korallkusten är perfekt att kombinera med en vistelse på Mamanuca- eller Yasawaöarna.

Hotell på Coral Coast

Reseförslag till Coral Coast

Fiji

15 dagar

Från 154 900 kr

Börja planera din drömresa

Övriga resmål på Fiji

Mamanuca Islands på Fiji.
Mamanuca är en ögrupp med runt 20 idylliska små paradisöar, alldeles utanför huvudön Viti Levus västkust.
Nadi.
Viti Levu är Fijis största ö och här ligger både huvudstaden Suva och den internationella flygplatsen nära staden Nadi.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu är Fijis näst största ö och även om ön är betydligt mindre turistig jämfört med huvudön, så finns det massor att se och göra.
Yasawa Islands.
På ögruppen Yasawa är klimatet torrt och solrikt, och det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna har gjort öarna till en av Fijis mest populära destinationer.