Mamanuca Islands

Foto: Sean - stock.adobe.com

Resmål på Fiji

Mamanuca Islands

Mamanuca är en ögrupp med runt 20 idylliska små paradisöar, alldeles utanför huvudön Viti Levus västkust. Här ligger de flesta resorterna och deras gemensamma nämnare är vacker natur och en avslappnad atmosfär.

Lär känna Mamanuca Islands.

Om man vill koppla av, njuta av solen och utforska livet under havsytan, är Mamanuca den rätta platsen. Endast två av öarna är bebodda, Mana och Malolo, så man har de vita sandstränderna mer eller mindre för sig själv.

De flesta av öarna är korallöar, men vissa är gamla vulkanöar. Öarna är omgivna av ett stort och fascinerande korallrev, som är ett paradis för dykare och snorklare. Det marina livet är mångfaldigt, med stora och små fiskar i alla slags färger och former – det är precis som att simma runt i ett akvarium. Kanske får du till och med syn på en sköldpadda eller en rocka?

Castaway Island Resort
Idyll på Castaway Island Resort.

Om man tröttnar på sol och bad finns det en mängd aktiviteter och utflykter att ägna sig åt. Allt från vandringsturer till djuphavsfiske. Passa även på att följa med på en dagstur till ön Monuriki, där filmen “Cast Away” med Tom Hanks spelades in.

Hotell i Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Reseförslag till Mamanuca Islands

Fiji

14 dagar

Från 83 900 kr

Fiji

15 dagar

Från 154 900 kr

Fiji

14 dagar

Från 68 900 kr

Börja planera din drömresa

Övriga resmål på Fiji

Nadi.
Viti Levu är Fijis största ö och här ligger både huvudstaden Suva och den internationella flygplatsen nära staden Nadi.
Fiji.
Vitu Levus sydkust är känd som Coral Coast, korallkusten, tack vare det stora korallrevet som sträcker sig utmed hela kusten.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu är Fijis näst största ö och även om ön är betydligt mindre turistig jämfört med huvudön, så finns det massor att se och göra.
Yasawa Islands.
På ögruppen Yasawa är klimatet torrt och solrikt, och det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna har gjort öarna till en av Fijis mest populära destinationer.