08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Mamanuca Islands

Hotell

Mamanuca Islands

Resmål på Fiji:

Mamanuca Islands

Introduktion

Mamanuca är en ögrupp med runt 20 idylliska små paradisöar, alldeles utanför huvudön Viti Levus västkust. Här ligger de flesta resorterna och deras gemensamma nämnare är vacker natur och en avslappnad atmosfär.

Om man vill koppla av, njuta av solen och utforska livet under havsytan, är Mamanuca den rätta platsen. Endast två av öarna är bebodda, Mana och Malolo, så man har de vita sandstränderna mer eller mindre för sig själv.

De flesta av öarna är korallöar, men vissa är gamla vulkanöar. Öarna är omgivna av ett stort och fascinerande korallrev, som är ett paradis för dykare och snorklare. Det marina livet är mångfaldigt, med stora och små fiskar i alla slags färger och former – det är precis som att simma runt i ett akvarium. Kanske får du till och med syn på en sköldpadda eller en rocka?

Om man tröttnar på sol och bad finns det en mängd aktiviteter och utflykter att ägna sig åt. Allt från vandringsturer till djuphavsfiske. Passa även på att följa med på en dagstur till ön Monuriki, där filmen “Cast Away” med Tom Hanks spelades in.

En av de små øyene i Mamanucas.

En av de små öarna i Mamanucas. Foto: Chris McLennan Photography

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort.

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort. Foto: Chris McLennan Photography

Reseförslag till Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tillbringa din semester i ögruppen Yasawa på Fijis västkust. Njut av det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna – ett riktigt paradis!

Fiji exklusivt

Fiji exklusivt

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Fiji, så att ni får lite extra komfort i idylliska omgivningar.

Autentiska Fiji

Autentiska Fiji

Detta reseförslag tar dig med till ögruppen Yasawa på Fiji’s västkust.

Fijis pärlor

Fijis pärlor

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest populära resorterna i ögruppen Mamanucas på Fiji.

Börja planera din drömresa