08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Yasawa Islands

Hotell

Yasawa Islands

Resmål på Fiji:

Yasawa Islands

Introduktion

Ögruppen Yasawa ligger som ett pärlband längs nordvästra kusten av Vitu Levu. Här är klimatet torrt och solrikt, och det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna har gjort öarna till en av Fijis mest populära destinationer.

Yasawaöarna blev berömda då filmen ”The Blue Lagoon” spelades in här 1949, och senare blev även versionen med Brooke Shields och Chris Atkins inspelad här. Förutom vita stränder och azurblått vatten bjuder öarna på fantastiska kalkstensgrottor. På vissa ställen kan man simma genom flera grottor, och detta är också en av de få platserna på Fiji där man hittar grottmålningar.

Yasawa har allt du letar efter i ett söderhavsparadis. Vackra stränder med perfekta förutsättningar för snorkling, ett grönskande landskap som bjuder in till vandringar och små byar med en avkopplad livsstil. Här hittar du den ursprungliga fijianska kulturen, men även några av Fijis finaste resorter med allt du kan önska när det kommer till lyx och komfort. Yasawaöarna är också perfekta att utforska från en av de mindre kryssningsbåtarna.

Oavsett boendestandard eller resesätt, är ett besök till Yasawa Islands en oförglömlig upplevelse.

Nanuya Island Resort, Fiji.

Fiske är en av aktiviteterna du kan ägna dig åt på Yasawaöarna.

Reseförslag till Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tillbringa din semester i ögruppen Yasawa på Fijis västkust. Njut av det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna – ett riktigt paradis!

Fiji exklusivt

Fiji exklusivt

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Fiji, så att ni får lite extra komfort i idylliska omgivningar.

Autentiska Fiji

Autentiska Fiji

Detta reseförslag tar dig med till ögruppen Yasawa på Fiji’s västkust.

Fijis pärlor

Fijis pärlor

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest populära resorterna i ögruppen Mamanucas på Fiji.

Börja planera din drömresa