Crown Beach Resort and Spa

.

Hotell på Cooköarna

Crown Beach Resort and Spa

Crown Beach Resort är den finaste boutiqueresorten på Rarotonga där allt är förberett för gäster som är ute efter en alldeles speciell upplevelse. Resortens läge är noggrant utvald för att passa in i naturen och vid den turkosa lagunen breder den vackra vita sandstranden ut sig.

Lär känna Crown Beach Resort and Spa.

Väl framme på resorten får du tillgång till din egna villa, som har alla de bekvämligheter du kan tänkas behöva: fullt utrustat kök, separata sovrum med eget badrum samt privat solterrass med jacuzzi. De största villorna har även privat pool. I dessa exklusiva omgivningar kommer du snart känna hur vardagens stress och press försvinner. Om du inte skulle finna ro i den här idylliska miljön har Crown Beach Resort även ett spa där du kan skämma bort både kropp och själ.

Resorten har ett brett utbud av aktiviteter och instruktörerna står redo att hjälpa dig. De flesta aktiviteterna är passande nog relaterade till havet, som snorkling, dykning, game fishing, trampbåtar och båtturer. Men du kan även följa med på utflykter till byar i närheten, njuta av en picknick i det fria, spela tennis eller strandvolleyboll, simma ett par längder i poolen eller besöka resortens spa. Under kvällen kan du njuta av solnedgången i fjärran, medan du väntar på ännu en utsökt måltid på en av resortens två restauranger.

Resorten tillåter inte gäster under 16 år.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Rarotonga