Little Polynesian Resort

.

Hotell på Cooköarna

Little Polynesian Resort

I mer än 30 år har den här lyxresorten givit turister från hela världen en upplevelse av det genuina Stillahavsparadiset. Little Polynesian ligger idylliskt omgiven av gröna palmer vid en vacker vit sandstrand, där gästerna kan njuta av livet i bekväma och exklusiva miljöer.

Lär känna Little Polynesian Resort.

Resorten har en rik och varierad historia, och är som ny efter omfattande renoveringar för några år sedan. Den består av 14 bungalows, eller Are som de kallas. Alla bungalows är byggda i traditionell polynesisk stil och de flesta har utsikt mot stranden och den turkosa lagunen utanför. Stranden är en av de vackraste på Rarotonga och lagunen är perfekt för ett dopp. Invändigt har alla bungalows en minimalistisk stil med alla de bekvämligheter man kan förvänta sig av en lyxresort.

I de här romantiska och lyxiga omgivningarna kan du göra precis så mycket, eller så lite, som du vill. Oavsett vad du väljer kommer resortens medarbetare att bistå dig med allt från god mat till bokning av turer eller aktiviteter. Även om stranden och lagunen kanske är det som lockar mest, rekommenderar vi att man även tar sig tid att utforska andra delar av Rarotonga.

Little Polynesian är omgiven av allt man kan drömma om – en molnfri himmel, en vacker lagun och ett varmt klimat. Perfekta förhållanden för olika vattenrelaterade aktiviteter som simning, snorkling, dykning, fiske eller kanske en härlig kanottur. Det finns mer än nog att hitta på om man inte bara önskar att koppla av på stranden. Missa inte att se en kulturell show med sång och dans, något befolkningen på Cooköarna är kända för. Under kvällen kan du njuta av solnedgången i fjärran medan du väntar på ännu en utsökt måltid.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Rarotonga