Pacific Resort Aitutaki

.

Hotell på Cooköarna

Pacific Resort Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki anses vara den mest lyxiga resorten på Cooköarna, idylliskt belägen på vad som ofta kallas den vackraste ön i Stilla havet. Om du önskar att få uppleva Stillahavsdrömmen i lyxiga omgivningar, är Pacific Resort Aitutaki förmodligen det bästa alternativet!

Lär känna Pacific Resort Aitutaki.

Resorten består av endast 27 bungalows, alla med havsutsikt och nära till stranden. De flesta är stora och rymliga, men om du önskar lite extra lyx finns det även villor på upp till 90 kvm med bl.a. egen utomhusdusch. På Pacific Resort Aitutaki kan du njuta av livet i en vacker atmosfär, med polynesisk arkitektur, möbler i kolonialstil, god mat och fina viner. Här kan du förvänta dig en enastående vistelse med utsökt service och måltider tillagade av lokala råvaror med fokus på havets läckerheter.

Det finns mycket att göra på Aitutaki, men kom ihåg att det kanske allra viktigaste är att koppla av och njuta av livet. Det här är din drömsemester och du ska göra precis det du vill, när du vill.

De flesta aktiviteter som erbjuds är passande nog relaterade till havet, som snorkling, dykning och kajak- och båtturer. En aktivitet som rekommenderas varmt är att följa med på en segeltur i Aitutakis stora lagun. Det är en upplevelse för livet att simma runt bland fiskar i alla färger och former. Annars kan du bara luta dig tillbaka i solskenet vid poolen eller strosa ner till stranden för ett svalkande dopp i lagunen. Under kvällen kan du se solen gå ner i fjärran medan du väntar på ännu en utsökt middag.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Aitutaki