Pacific Resort Rarotonga

.

Hotell på Cooköarna

Pacific Resort Rarotonga

Muri Lagoon är kanske den mest idylliska platsen på hela Rarotonga, med en vacker vit sandstrand och en stor lugn lagun omgiven av flera små öar (motus). Pacific Resort Rarotonga var en av de första boutiqueresorterna på Cooköarna och här kan man uppleva Stilla havet när det är som bäst.

Lär känna Pacific Resort Rarotonga.

Resorten är byggd i polynesisk stil och består av totalt 64 hus i olika storlekar, från en- och tvåbäddsrum med utsikt mot trädgården till stora villor. Här är allt väl förberett för att gästerna ska få bästa möjliga vistelse. Resorten är väl avskild från huvudvägen och trafikbuller, och rummen ligger spridda över ett stort område med tropiska trädgårdar, vattenfall och små dammar. Utöver resortens egna souvenirbutik är det gångavstånd till en rad små butiker som säljer lokala hantverk och souvenirer.

Resorten har ett generöst utbud av aktiviteter och de flesta är passande nog relaterade till havet, som snorkling, dykning, game fishing, trampbåtar och båtturer. Om man en dag önskar att göra något annat än att koppla av på stranden eller vid poolen har resorten sin egen tour desk som ordnar det mesta. Under kvällen kan man beundra solnedgången medan man njuter av en måltid i en av resortens egna restauranger. Man kan även strosa bort till en av restaurangerna i närheten om man önskar lite variation.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Rarotonga