Royale Takitumu Villas

.

Hotell på Cooköarna

Royale Takitumu Villas

Rarotongas finaste strand är vackert vit och sträcker sig flera kilometer. Det är mycket möjligt att de första fotspåren du ser i sanden är dina egna. Njut i skuggan under palmerna vid det azurblå vattnet i Titikaveka Lagoon.

Lär känna Royale Takitumu Villas.

Det är inte många som får möjlighet att uppleva en sådan skönhet som Royale Takitumu Villas gäster har förmånen att få göra. Det är nämligen Rarotongas mest prestigefyllda resort. Takitumu ligger mitt bland välklippta gräsmattor och tropiska trädgårdar med utsikt över den kristallklara lagunen. Korallrevet skapar den perfekta miljön för ett myller av tropiska fiskar och är därför ett paradis för snorklingsentusiaster.

Royale Takitumu är en liten men lyxig resort byggd i polynesisk stil, idylliskt placerad vid en vit sandstrand omgiven av vajande palmer. Resorten har tio stora och vackert inredda villor med ett sovrum. Den har ett välförtjänt gott rykte för att ha en fantastisk och personlig service – här är ingenting ett problem.

”South Sea”-stilen blandas med moderna bekvämligheter. Villorna har tak av palmblad och en generös takhöjd, något som skapar en behaglig temperatur. Air condition, telefon, vardagsrum, stora sängar och fint badrum samt kök och veranda gör att de här villorna är bland de bästa man kan hitta.

Royale Takitumu ligger på Rarotongas lugna sydkust. Platsen är romantisk och perfekt för bröllop, och har därför en hängiven bröllopsvärdinna för att se till att parens speciella dag blir precis det; speciell.

Resorten tillåter inte gäster under 12 år.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Rarotonga