Te Vakaroa Villas

.

Hotell på Cooköarna

Te Vakaroa Villas

Te Vakaroa Villas är en ljuvlig plats vid Muri Beach, med en fantastisk utsikt över den vita sandstranden, lagunen och Stilla havet.

Lär känna Te Vakaroa Villas.

Det här är en relativt ny resort som består av endast sex villor i modern design som passar in fint i omgivningarna. Alla villor har en privat terrass ut mot poolområdet – den perfekta platsen för att koppla av och njuta av en tropisk cocktail medan solen går ner. Te Vakaroa är den idealiska resorten för dem som önskar en romantisk semester i avskärmade omgivningar.

Efter bara en kort promenad längs med stranden hittar man några av Rarotongas välkända restauranger. Som gäst kan man välja om man vill ha en semester där allt är inkluderat eller om man önskar stå för maten själv, då villorna har stora och fullt utrustade kök. Resorten består av villor med ett eller två sovrum, och ägarna har sett till att resorten är byggd i naturliga material som är i harmoni med omgivningarna.

Placerad mellan Rarotonga Sailing Club och Pacific Resort Rarotonga har man ett stort urval av både restauranger och aktiviteter att välja mellan. Muri Lagoon är en fantastisk lekplats för vattenaktiviteter som snorkling, dykning, kajakturer, kitesurfing och segling. Att fiska är också populärt här. Ta en 4WD-tur runt ön eller låt en guide ta dig med på den populära Cross Island Walk, så att du kan lära dig mer om djurlivet, den vackra naturen och historiska platser.

Resorten tillåter inte gäster under 12 år.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Rarotonga

Rarotonga