Blue Lagoon Beach Resort

.

Hotell på Fiji

Blue Lagoon Beach Resort

Ön Nacula har några av de vackraste stränderna i ögruppen Yasawa och här ligger Blue Lagoon Beach Resort.

Lär känna Blue Lagoon Beach Resort.

Hit kommer man med båt, sjöflyg eller helikopter och väl framme får man uppleva essensen av Fiji – långa vita stränder, fantastiska solnedgångar, ett paradis under vattenytan och inte minst de vänliga fijianerna. Resorten har en avslappnad stil, där man gärna får gå barfota till kvällens middag i restaurangen.

Resorten har flera bungalows i olika storlekar, belägna på eller i närheten av stranden. Dessutom finns det sovsal för de som reser med en stram budget. Det finns flera små byar i närheten som resorten gärna arrangerar turer till, så att du kan uppleva den traditionella kulturen på nära håll.

Resorten bidrar även med ekonomiskt stöd till den lokala grundskolan. Detta fokus på den lokala kulturen och samarbetet med byarna gör vistelsen här till en extra speciell upplevelse.

Blue Lagoon Beach Resort har ett brett utbud av aktiviteter – allt från fisketurer till kulturella shower och underhållande tävlingar. Yasawaöarna bjuder dock först och främst på sagolika stränder, vacker natur och en livfull undervattensvärld.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji