08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Få en offert

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Coral Coast, Fiji

Upplev den genuina fijianska atmosfären på en fin strand kantad av palmer och det vackra revet utanför som inbjuder till snorkling.

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger på den vackra Natadola Beach, längst norrut på Korallkusten och huvudön Viti Levu. Resorten är perfekt placerad med en utsikt som får dig att tappa andan.

Sviterna vid lagunen och stranden har en terrass som är härlig att koppla av på, antingen i solsängen eller i det privata Kleopatra-badkaret, medan solen sakta sänker sig ned över Natadolabukten. Resortens Spa är en fin liten oas som erbjuder ljuvliga behandlingar. Här kombineras tekniker och kunskap från Asien och västvärlden för att skapa balans i kropp och själ. Natadola Bay Championship Golf Course ligger precis i närheten av resorten.

Resorten har ett generöst utbud av bekvämligheter. Här finns tre restauranger, två barer, fyra pooler och en mängd aktiviteter. Servicen på restaurangerna är i världsklass. Maten som serveras har en internationell touch och består naturligtvis av färska råvaror. Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.