Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

.

Hotell på Fiji

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Upplev den genuina fijianska atmosfären på en fin strand kantad av palmer och det vackra revet utanför som inbjuder till snorkling.

Lär känna Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa.

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger på den vackra Natadola Beach, längst norrut på Korallkusten och huvudön Viti Levu. Resorten är perfekt placerad med en utsikt som får dig att tappa andan.

Sviterna vid lagunen och stranden har en terrass som är härlig att koppla av på, antingen i solsängen eller i det privata Kleopatra-badkaret, medan solen sakta sänker sig ned över Natadolabukten. Resortens Spa är en fin liten oas som erbjuder ljuvliga behandlingar. Här kombineras tekniker och kunskap från Asien och västvärlden för att skapa balans i kropp och själ. Natadola Bay Championship Golf Course ligger precis i närheten av resorten.

Resorten har ett generöst utbud av bekvämligheter. Här finns tre restauranger, två barer, fyra pooler och en mängd aktiviteter. Servicen på restaurangerna är i världsklass. Maten som serveras har en internationell touch och består naturligtvis av färska råvaror. Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji

Yasawa Islands