Mantaray Island Resort

.

Hotell på Fiji

Mantaray Island Resort

Mantaray Island Resort är idylliskt placerad mellan två stränder på ön Nanuya Balavau i ögruppen Yasawa.

Lär känna Mantaray Island Resort.

Resorten uppfyller alla drömmar man kan ha om en semester i ett tropiskt Stillahavsparadis: vita sagolika sandstränder, färgglada korallrev, en rik undervattensvärld, fantastisk mat, förfriskande drinkar och en avkopplad atmosfär.

På Mantaray Island kan du vara precis så aktiv som du önskar. Vila i hängmattan, utforska marinreservatet som ligger precis utanför strandkanten, delta på en matlagningskurs eller besök den lokala byn. Det här är dessutom en av Fijis bästa platser för att snorkla, dyka och simma med djävulsrockor. Inom en radie på 20 minuter från resorten finns inte mindre än 40 dykplatser. Om du inte har dykarcertifikat kan du lära dig att dyka på resorten, eller till och med lära dig att fridyka.

Avsluta dagen med en exotisk cocktail innan du blir serverad en utsökt middag. Här används endast färska råvaror, som nyfångad fisk, tropiska frukter och ett brett utbud av vegetariska specialiteter. Om du vill ha en mysig middag med din kära, kan man även bli serverad en romantisk middag för två.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji

Mamanuca Islands

Yasawa Islands