Matamanoa Island Resort

.

Hotell på Fiji

Matamanoa Island Resort

Matamanoa är en idyllisk liten ö som tillhör ögruppen Mamanuca, runt 30 kilometer väster om Nadi. På den här annars öde ön ligger Matamanoa Island Resort, en liten, charmig och intim resort i vackra omgivningar. Om du är ute efter lugn och ro i en informell atmosfär, är den här resorten ett perfekt val.

Lär känna Matamanoa Island Resort.

Matamanoa Island består av toppen på en slocknad vulkan som knappt sticker upp över havsytan, omgiven av ett korallrev och det azurblå havet. Ön är så gott som orörd och täckt av tät vegetation och palmer, en slående kontrast mot den kritvita stranden och det färgrika korallrevet. Det vanligaste sättet att ta sig hit är med båt, vilket tar en halvtimme från hamnen i Denarau. Man kan även ta en 10-minuters helikoptertur från flygplatsen i Nadi.

Resorten har ett generöst utbud av aktiviteter och instruktörerna står redo att hjälpa dig. De flesta aktiviteterna är passande nog relaterade till havet, som snorkling, dykning, deep sea fishing och båtturer. Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Matamanoa Island Resort tillåter inte gäster under 12 år.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji