08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Musket Cove Island Resort & Marina

Få en offert

Musket Cove Island Resort & Marina

Musket Cove Island Resort & Marina

Mamanuca Islands, Fiji

Musket Cove Island Resort ligger på den lilla charmiga ön Malolo Lailai, i den sydligaste delen av ögruppen Mamanuca och endast 17 kilometer väster om Nadi. Resorten har ett brett urval av bures och villor, vackert placerade i hjärtat av en liten lagun.

Den avskärmade lagunen är ett populärt stopp för segelbåtar, men även den perfekta miljön för snorkling, dykning och olika sorters vattenaktiviteter.

Resorten ligger i en tropisk trädgård precis vid stranden och några av villorna ligger på en liten konstgjord ö. Förutom en vacker miljö med gröna palmer och vita stränder, vilket alla resorter på Fiji kan stoltsera med, har Musket Cove en del attraktioner som man vanligtvis inte hittar på andra resorter – bl.a. Musket Cove Yacht Club och en stor marina. På området finns även en supermarket, något som är bra om man vill laga en måltid eller två på egen hand.

Resorten har ett generöst utbud av aktiviteter, inklusive Mandara Spa. Här kan man verkligen koppla av och njuta av Stillahavsatmosfären. Det finns flera restauranger och caféer på området, så man kan välja mellan allt från grillning till picknick på stranden. Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.