08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Nanuya Island Resort

Få en offert

Nanuya Island Resort

Nanuya Island Resort

Yasawa Islands, Fiji

Nanuya Island Resort är omgiven av kokospalmer, vita sandstränder, azurblått hav och är belägen på ön Nanuya Lai Lais nordligaste spets i ögruppen Yasawa. Med Blue Lagoon som närmsta granne är det svårt att bli besviken.

Välj mellan privata villor eller separata bungalows på kullen bakom resorten med en fin utsikt över Korallhavet. Här är man garanterad en idyllisk och lugn semester i perfekta omgivningar.

På Nanuya Island Resort erbjuds en mängd aktiviteter, som bland annat snorkling, dykning, kajakpaddling, yoga och grottvandringar. Vi rekommenderar även en guidad tur till en av byarna på andra sidan bukten, för att få en inblick i Fijis kultur och historia. Skäm bort dig själv med en spabehandling och avsluta dagen med en båttur i solnedgången.

På Nanuya kan du aktivera dig så mycket eller så lite som du själv vill. Om din enda önskan är att njuta i hängmattan hela dagen, är det naturligtvis fritt fram!

Resorten har två restauranger och barer, där man kan njuta av härliga rätter tillagade av färska närodlade råvaror. Med jämna mellanrum arrangeras temakvällar med kulturella inslag och speciella middagsmenyer.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.