Nanuya Island Resort

.

Hotell på Fiji

Nanuya Island Resort

Nanuya Island Resort är omgiven av kokospalmer, vita sandstränder, azurblått hav och är belägen på ön Nanuya Lai Lais nordligaste spets i ögruppen Yasawa. Med Blue Lagoon som närmsta granne är det svårt att bli besviken.

Lär känna Nanuya Island Resort.

Välj mellan privata villor eller separata bungalows på kullen bakom resorten med en fin utsikt över Korallhavet. Här är man garanterad en idyllisk och lugn semester i perfekta omgivningar.

På Nanuya Island Resort erbjuds en mängd aktiviteter, som bland annat snorkling, dykning, kajakpaddling, yoga och grottvandringar. Vi rekommenderar även en guidad tur till en av byarna på andra sidan bukten, för att få en inblick i Fijis kultur och historia. Skäm bort dig själv med en spabehandling och avsluta dagen med en båttur i solnedgången.

På Nanuya kan du aktivera dig så mycket eller så lite som du själv vill. Om din enda önskan är att njuta i hängmattan hela dagen, är det naturligtvis fritt fram!

Resorten har två restauranger och barer, där man kan njuta av härliga rätter tillagade av färska närodlade råvaror. Med jämna mellanrum arrangeras temakvällar med kulturella inslag och speciella middagsmenyer.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji