Six Senses Fiji

.

Hotell på Fiji

Six Senses Fiji

Six Senses Fiji är omgivet av kristallklart vatten och en vacker  vit sandstrand – perfekt för gäster som letar efter sitt eget tropiska paradis.

Malolo Island är en del av ögruppen Mamanuca, endast en drygt halvtimme med båt från den internationella flygplatsen. Här hittar vi Six Senses Fiji, alldeles nere vid stranden och med en perfekt utsikt över Stilla havet och solnedgången. 

Six Senses lämnar inget åt slumpen. Känslan av en 5-stjärnig resort återspeglas även i läget, omgivningarna, restaurangerna och spaavdelningen. Utbudet av rum varierar från romantiska sviter för två, till en hel villa med egen pool och fem sovrum.

Lär känna Six Senses Fiji.

Om du tycker om en aktiv semester kan du se fram emot aktiviteter som dykning, snorkling, kajakpaddling, windsurfing och fiske. Ön är vulkanisk och kuperad, så du kan även jogga, cykla eller vandra i lummig urskog. 

Resorten har två restauranger som serverar både lokala och internationella rätter. Förutom dagsfärska skaldjur kommer en stor del av råvarorna från resortens egen ekologiska köksträdgård. Dessutom finns två caféer, en pizzeria och en liten delikatessbutik med allt du behöver för en spontan och extra god picknicklunch.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji