08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Taveuni Island Resort and Spa

Få en offert

Taveuni Island Resort and Spa

Taveuni Island Resort and Spa

Taveuni, Fiji

Det här är en av de finaste och mest romantiska resorterna på Fiji. Taveuni Island Resort & Spa ligger i tropiska omgivningar på en kulle med en fantastisk utsikt över det azurblå havet i Somosomo-sundet.

Resorten består av endast 12 hus, varav en är en villa. Alla hus är stora och rymliga, och har en veranda med en underbar utsikt. Taveuni Island Resort är kanske det bästa valet för par som söker en lugn och rofylld plats, en aning avskärmad från resten av världen.

Taveuni är Fijis tredje största ö och kallas ofta ”Garden Island”, för att den är täckt av grön och lummig regnskog. Ön skiljer sig på många sätt från flera av Fijis andra öar, något som gör den populär bland turister. Taveuni är en vulkanö och här finns flera kratrar – bland annat Lake Tagimaucia som kanske är öns största sevärdhet. Här finns även Fijis mest berömda vattenfall: Bouma Falls.

Resorten erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och i receptionen hjälper de dig gärna att arrangera utflykter. Ta till exempel en tur till Bouma National Heritage Park med Fijis mest kända vattenfall, eller en tur till sjön Lake Tagimaucia som är resterna av en vulkan. Dessutom erbjuds en rad aktiviteter förknippade med havet, som dykning, snorkling, deep sea fishing och sunset cruise. Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Taveuni Island Resort & Spa tillåter inte gäster under 15 år.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.