Tokoriki Island Resort

.

Hotell på Fiji

Tokoriki Island Resort

Det här är en boutique resort i den nordligaste delen av ögruppen Mamanuca. Alla bungalows ligger precis vid stranden med en fantastisk utsikt mot den vackra solnedgången. Tokoriki är själva sinnebilden av den fijianska gästfriheten, med en avslappnad blandning av modern stil och fijiansk design.

Lär känna Tokoriki Island Resort.

Det tar ca 1,5 timme med båt från Port Denarau, eller en kvart med helikopter, till Tokoriki Island. Med endast 36 bungalows är man garanterad ett lugnt litet hörn av det här Stillahavsparadiset.

Tokoriki är särskilt populärt bland par som önskar skämma bort sig i paradiset för en relativt billig peng. Här kan man snorkla vid korallrevet precis utanför stranden eller dyka med det professionella PADI-teamet.

Upplev den fijianska kulturen med ett besök i byn, koppla av med en himmelsk spabehandling, njut av en picknick på en privat ö eller luta dig tillbaka i solen vid poolen.

Resorten har ett generöst utbud av aktiviteter, som snorkling, dykning, deep sea fishing och båtturer. Restaurangen serverar en härlig blandning av rätter från Stilla havet, Australien och Europa.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Fiji