08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Hotel Le Lagon

Få en offert

Hotel Le Lagon

Hotel Le Lagon

Nouméa, Nya Kaledonien

Det här trivsamma och familjevänliga hotellet ligger i det kända området Anse Vata Beach, på Nya Kaledoniens sydöstra del. Hotel Le Lagon har både restauranger, nattklubbar och casinon precis i närheten. Stranden och det turkosblå Stilla havet ligger också bara några hundra meter från hotellet.

De 62 rummen är inredda i modern design och har balkong eller terrass. Flera av rummen har havsutsikt eller utsikt mot poolen.

På Hotel Le Lagon har du tillgång till en rad faciliteter. Gym, tennisbana, yoga och vattenaerobic är några av aktiviteterna du kan välja bland om du vill röra på dig. Det är även möjligt att hyra cyklar på hotellet om man vill utforska omgivningarna på egen hand. Kanske frestar det mer att bara koppla av vid den härliga poolen, som är 29 grader varm året om.

Du kan också skämma bort dig själv med en avkopplande behandling i hotellets spa.

En dagstur till den lilla vackra ön Iles Aux Canard är inkluderad i priset. Här är det underbart att både snorkla och bada.

Den varierande och inbjudande frukosten på hotellet rekommenderas – här finns det mycket att välja mellan. Om du istället vill njuta av frukosten på balkongen finns det roomservice att tillgå.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.