Hotel Paradis D’Ouvea

.

Hotell i Nya Kaledonien

Hotel Paradis D’Ouvea

Hotel Paradis D’Ouvea ligger på den lilla paradisön D’Ouvea, som är den minsta av Loyalty Islands-öarna. Hotellet lever i stor grad upp till namnet – det här är verkligen ett riktigt paradis.

Som gäst här har du utsikt över det vackra kristallklara Stilla havet vart du än vänder dig. Hotel Paradis D’Ouvea ligger nämligen på en smal landtunga med havet på båda sidor. Hotellet består av 34 bungalows, varav 6 av dem ligger direkt på den kritvita sandstranden och är utrustade med bland annat spabad. Med andra ord kan du vakna till, ta ett par steg och njuta av ett morgondopp utan att knappt anstränga dig. Som att inte det vore nog finns Ouevalagunen med på Unescos världsarvslista och Moulistranden räknas som en av världens vackraste stränder.

På Hotel Paradis D’Ouvea befinner du dig långt ifrån vardagens stress. Så om du är ute efter en semester med kritvita stränder i världsklass, azurblått hav, vajande palmer och total avkoppling, är det här den perfekta platsen för dig.

Förutom långa lugna promenader i vattenbrynet längs de oändliga stränderna och massor av sol och bad, kan du även få fantastiska snorklingsupplevelser i det klara turkosblå vattnet. Du kan även utforska de magnifika lagunerna med båt.

Hotel Paradis D’Ouvea erbjuder utflykter på ön samt uthyrning av mountainbikes eller bil.

Hotellet har två restauranger som tillagar välsmakande specialiteter från det kaledoniska köket.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Nya Kaledonien