Le Meridien Ile des Pins

.

Hotell i Nya Kaledonien

Le Meridien Ile des Pins

På ön Ile des Pins, söder om Nya Kaledoniens största ö, ligger den här boutique resort-pärlan. Le Meridien Ile des Pins består av 48 exklusiva rum och bungalows. Omgiven av palmer, kritvita stränder, kristallklart vatten och inte minst korallrevet New Caledonia Barrier Reef (som finns med på Unescos världsarvslista), har resorten ett perfekt idylliskt läge.

Lär känna Le Meridien Ile des Pins.

Det är lätt att känna sig hemma på New Caledonia Barrier Reef, som bjuder på romantik för par, aktiviteter och utflykter för den äventyrslystne och familjeaktiviteter för barnfamiljerna.

På resorten kan du njuta av en avslappnande spabehandling, eller prova på aktiviteter som att fläta med palmblad och gå en matlagningskurs. Andra aktiviteter som erbjuds är seglingsturer, vandringar, dykning, snorkling och att simma med sköldpaddor.

På La Pirogue Restaurant kan du äta härliga måltider inspirerade av det franska och melanesiska köket. Låt lugnet infinna sig medan du njuter av en god måltid och beundrar utsikten över stranden och Stilla havets vågor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Nya Kaledonien