08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Le Meridien Ile des Pins

Få en offert

Le Meridien Ile des Pins

Le Meridien Ile des Pins

Île Des Pins, Nya Kaledonien

På ön Ile des Pins, söder om Nya Kaledoniens största ö, ligger den här boutique resort-pärlan. Le Meridien Ile des Pins består av 48 exklusiva rum och bungalows. Omgiven av palmer, kritvita stränder, kristallklart vatten och inte minst korallrevet New Caledonia Barrier Reef (som finns med på Unescos världsarvslista), har resorten ett perfekt idylliskt läge.

Det är lätt att känna sig hemma på New Caledonia Barrier Reef, som bjuder på romantik för par, aktiviteter och utflykter för den äventyrslystne och familjeaktiviteter för barnfamiljerna.

På resorten kan du njuta av en avslappnande spabehandling, eller prova på aktiviteter som att fläta med palmblad och gå en matlagningskurs. Andra aktiviteter som erbjuds är seglingsturer, vandringar, dykning, snorkling och att simma med sköldpaddor.

På La Pirogue Restaurant kan du äta härliga måltider inspirerade av det franska och melanesiska köket. Låt lugnet infinna sig medan du njuter av en god måltid och beundrar utsikten över stranden och Stilla havets vågor.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.