Le Meridien Noumea Resort & Spa

.

Hotell i Nya Kaledonien

Le Meridien Noumea Resort & Spa

Den enda lyxresorten på Nouméa ligger på Ponte Magnins spets, precis vid öns vackraste strand. Le Meridien Nouméa är centralt beläget med bara 10 minuter till Nouméas centrum och har en vacker utsikt mot en av världens finaste laguner.

Lär känna Le Meridien Noumea Resort & Spa.

Även om det är en stor resort med 253 rum, finns det en elegans och lyx som man nästan inte förväntar sig i det här hörnet av världen. Med över 2 kilometer sandstrand precis nedanför resorten kan Le Meridien Nouméa erbjuda en rad aktiviteter. I hjärtat av hotellet finns en stor utomhuspool och det tar bara en kvart till golfbanan eller till Tjibaou Cultural Centre om man hellre vill ha lite kulturell aktivitet. Hotellet har även direkt tillgång till ett närliggande casino om man önskar lite spänning efter lata dagar på stranden.

Le Meridien Nouméa har ett brett utbud av havsrelaterade aktiviteter, som snorkling, dykning, game fishing, trampbåtar och båtturer. Hotellet har även ett eget wellness center med gym, bastu, massage och spa.

Det finns fyra restauranger på resorten som erbjuder allt från det franska gourmetköket till BBQ. Hotellet är perfekt för barnfamiljer och här kan även bröllop och/eller smekmånad arrangeras.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Nya Kaledonien