Coconuts Beach Club Resort

.

Hotell på Samoa

Coconuts Beach Club Resort

Lämna dina skor och din klocka hemma och ägna dig åt total avslappning på Coconuts Beach Club Resort. Här kan du göra precis så mycket eller så lite som du önskar. Med ett läge på Upolus södra kust, omgiven av en traditionell samoansk by och med utsikt över de vackraste soluppgångarna och solnedgångarna, är det här receptet på den perfekta bad- och solsemestern med en härlig samoansk atmosfär och garanti på total avkoppling.

Lär känna Coconuts Beach Club Resort.

Resorten består av 26 byggnader, perfekt placerade med utsikt mot den vackra stranden och turkosblå lagunen. Man kan välja att bo i overwater bungalows, i lyxsvit eller i bungalows (fales) på stranden, alla byggda i lokala material i samoansk design och dekorerade med traditionella hantverk.

Resorten presenterar stolt sitt nyöppnade Wellness Center, där Dr. Merita Jackson Hinds, licensierad inom traditionell asiatisk medicin, utför holistiska och naturmedicinska behandlingar. Dessutom har resorten ett spaområde, där du kan njuta av traditionella avkopplande kroppsbehandlingar.

Coconuts Beach Club Resort har ett brett utbud av aktiviteter, inklusive VIP-turer, som låter dig uppleva några av öns bästa platser. Det finns även möjlighet att surfa och dyka.

För att fullända din vistelse på Coconuts Beach Club Resort kan du njuta av traditionella kulinariska delikatesser i Mika’s Restaurant, som har fått många utmärkelser i reseguider och tidningar, och blivit utnämnd till en av de bästa restaurangerna i Samoa.

Coconuts Beach Club Resort har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Samoa