08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Coconuts Beach Club Resort

Få en offert

Coconuts Beach Club Resort

Coconuts Beach Club Resort

Upolu, Samoa

Lämna dina skor och din klocka hemma och ägna dig åt total avslappning på Coconuts Beach Club Resort. Här kan du göra precis så mycket eller så lite som du önskar. Med ett läge på Upolus södra kust, omgiven av en traditionell samoansk by och med utsikt över de vackraste soluppgångarna och solnedgångarna, är det här receptet på den perfekta bad- och solsemestern med en härlig samoansk atmosfär och garanti på total avkoppling.

Resorten består av 26 byggnader, perfekt placerade med utsikt mot den vackra stranden och turkosblå lagunen. Man kan välja att bo i overwater bungalows, i lyxsvit eller i bungalows (fales) på stranden, alla byggda i lokala material i samoansk design och dekorerade med traditionella hantverk.

Resorten presenterar stolt sitt nyöppnade Wellness Center, där Dr. Merita Jackson Hinds, licensierad inom traditionell asiatisk medicin, utför holistiska och naturmedicinska behandlingar. Dessutom har resorten ett spaområde, där du kan njuta av traditionella avkopplande kroppsbehandlingar.

Coconuts Beach Club Resort har ett brett utbud av aktiviteter, inklusive VIP-turer, som låter dig uppleva några av öns bästa platser. Det finns även möjlighet att surfa och dyka.

För att fullända din vistelse på Coconuts Beach Club Resort kan du njuta av traditionella kulinariska delikatesser i Mika’s Restaurant, som har fått många utmärkelser i reseguider och tidningar, och blivit utnämnd till en av de bästa restaurangerna i Samoa.

Coconuts Beach Club Resort har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.