Le Lagoto Resort

.

Hotell på Samoa

Le Lagoto Resort

Le Lagoto Resort & Spa är en rymlig men intim 4-stjärnig boutique resort, med ett idylliskt avskilt läge på Savai’is nordligaste spets. Omgiven av oförstörda kritvita sandstränder, vajande kokospalmer och kristallklart vatten, är du garanterad en bit av ett genuint Stillahavsparadis.

Resorten består av endast 10 bungalows (fales), varav fem av dem är placerade precis vid stranden och fem av dem har havsutsikt. Frukost är inkluderat i boendepriset samt kajaker i mån av tillgänglighet.

Med den vackra sandstranden bara ett par steg bort, en infinitypool och ett spaområde, är Le Lagoto Resort & Spa den perfekta platsen för att koppla bort vardagens stress. Njut av en tropisk cocktail i poolbaren medan solen går ned vid horisonten. Lagoto betyder solnedgång på samoanska och det är inte helt utan denna anledning som resorten har fått sitt namn.

Resortens restaurang, Vailili, erbjuder både internationell och polynesisk mat baserad på färska, härliga och lokala råvaror. Dessutom får restaurangens gäster uppleva temakvällar med traditionell kulturell underhållning.

Le Lagoto Resort & Spa erbjuder även en rad aktiviteter, som halv- och heldagsturer där man kan uppleva öns historiska och kulturella höjdpunkter samt vackra natur. Därtill finns det även fantastiska möjligheter för att snorkla och dyka, med turer arrangerade av Dive Savai’i (som ligger precis vid Le Lagoto Resort & Spa). Upplev det otroliga livet under havsytan bland vackra koraller, nyfikna sköldpaddor och tropiska fiskar i alla de färger.

Le Lagoto Resort & Spa kan även vara behjälpliga med bröllopsresor och bröllopsarrangemang.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa