08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Saletoga Sands Resort & Spa

Få en offert

Saletoga Sands Resort & Spa

Saletoga Sands Resort & Spa

Upolu, Samoa

Saletoga Sands Resort & Spa är det perfekta stället för en härlig semester med familjen eller en romantisk getaway med din bättre hälft. Resorten, som ligger på Upolus sydöstra kust, har ett brett utbud av aktiviteter så du kommer inte att bli uttråkad i första taget.

Omgivningarna består av grönskande tropiska trädgårdar med vackra blommor och naturligtvis den skimrande azurblå lagunen, som är en vacker kontrast mot den kritvita sandstranden.

Saletoga Sands Resort & Spa består av allt från familjevillor till den lyxiga Matai Villa med egen privat strand. Alla boendeformer inkluderar frukost samt snorklingsutrustning (i mån av tillgänglighet) och vattensportsutrustning (ej de motoriserade alternativen).

Resorten har ett aktivitetsutbud för alla åldrar och varje smak, som gym, spa, aktiviteter för barn, kulturella shower som kan avnjutas i kombination med välsmakande rätter i restaurangen, kajakpaddling och snorkling. Dessutom kan man åka på utflykter och utforska ön, antingen på egen hand med bil, som man kan hyra på resorten, eller på guidade turer arrangerade av resortens hjälpsamma personal och duktiga guider.

Bröllop och bröllopsresor kan anordnas på Saletoga Sands Resort & Spa.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.