Saletoga Sands Resort and spa

.

Hotell på Samoa

Saletoga Sands Resort and spa

Saletoga Sands Resort & Spa är det perfekta stället för en härlig semester med familjen eller en romantisk getaway med din bättre hälft. Resorten, som ligger på Upolus sydöstra kust, har ett brett utbud av aktiviteter så du kommer inte att bli uttråkad i första taget.

Omgivningarna består av grönskande tropiska trädgårdar med vackra blommor och naturligtvis den skimrande azurblå lagunen, som är en vacker kontrast mot den kritvita sandstranden.

Saletoga Sands Resort & Spa består av allt från familjevillor till den lyxiga Matai Villa med egen privat strand. Alla boendeformer inkluderar frukost samt snorklingsutrustning (i mån av tillgänglighet) och vattensportsutrustning (ej de motoriserade alternativen).

Resorten har ett aktivitetsutbud för alla åldrar och varje smak, som gym, spa, aktiviteter för barn, kulturella shower som kan avnjutas i kombination med välsmakande rätter i restaurangen, kajakpaddling och snorkling. Dessutom kan man åka på utflykter och utforska ön, antingen på egen hand med bil, som man kan hyra på resorten, eller på guidade turer arrangerade av resortens hjälpsamma personal och duktiga guider.

Bröllop och bröllopsresor kan anordnas på Saletoga Sands Resort & Spa.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Samoa