Stevenson’s at Manase

.

Hotell på Samoa

Stevenson’s at Manase

Stevenson’s at Manase är en 3-stjärnig resort belägen på Savai’is vackra nordkust. Resorten är uppkallad efter den skotska poeten Robert Louis Stevenson, vars dikter även har givit namn till flera av resortens sviter och bungalows. Resorten hälsar alla välkomna och kan erbjuda något för varje smak och budget.

Resorten består av 24 rum som är designade i en blandning av traditionell och modern stil. Samtliga ligger nära eller på stranden, med en garanti på härliga paradisliknande omgivningar i form av vita sandstränder, palmer och turkosblått vatten, bara några få steg från resorten.

Platsen är idealisk om man önskar ren avslappning, men om man vill göra något annat än att sola är resorten behjälplig med att arrangera olika turer. Du kan följa med på fisketurer, simma med sköldpaddor, vandra till Mt Matavanu Crater och åka på utflykt till byn Safotu för att få en inblick i den lokala kulturen och lära känna befolkningen. Väl tillbaka på resorten kan man passa på att njuta av den nybyggda infinitypoolen.

Resortens restaurang, Tusitala, ligger mitt i den tropiska trädgården och bjuder på frukost och middag samt kvällar med kulturell underhållning. Den intilliggande Bistro Bar har tv-lounge och biljardbord. Resorten har även möjlighet att ta emot stora sällskap, för till exempel bröllopsfester.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Samoa