08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Få en offert

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Bora Bora, Tahiti

Som en av de nyaste resorterna i Franska Polynesien är det här ett förstklassigt paradis i tropiska omgivningar. Njut av livet och den polynesiska gästfriheten på den här femstjärniga resorten på den lilla ön Motu Tevairoa, endast 15 minuter med båt från Bora Boras största by Vaitape.

Obs! Denna resort är stängd pga renovering mellan 1 december 2019 och 5 april 2020.

Flera av resortens bungalows står på pålar i vattnet, så att du kan beundra den vackra lagunen på nära håll samtidigt som du njuter av utsikten med berget Mount Otemanu i bakgrunden. På Bora Bora Pearl Beach Resort har man försökt återskapa en känsla av ett traditionellt polynesiskt ”fare” (hem) och med alla leenden och vänliga ansikten omkring dig kommer du garanterat att känna dig som hemma här. Njut av utsikten över den vackra lagunen från en av de tre restaurangerna eller koppla av vid poolen.

Resorten har ett brett utbud av aktiviteter förknippade med havet, som snorkling, dykning, game fishing, trampbåtar och båtturer. Vad sägs om att följa med på en utflykt där du kan mata hajar? Det är något som vi varmt rekommenderar. Annars kan du ta det lugnt vid poolen och kanske simma några längder, eller besöka resortens spa. Under kvällen kan du njuta av solnedgången med en cocktail i handen på Taurearea Bar.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.