Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

En fantastisk resort i en idyllisk bukt mellan det kristallklara vattnet och den blå himlen, med vita stränder och en bergssida av lavasten som exotisk bakgrund.

Lär känna Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Oavsett om man väljer en bungalow i trädgården, på bergssidan eller på pålar ute i vattnet, är man garanterad en enastående upplevelse på Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa.

Testa något annat än lyxlivet i bungalowen och den tahitiska stressfria livsstilen. En hel värld av aktiviteter väntar på dig. Utforska den azurblå lagunen med snorkel eller genom en seglingstur på en katamaran, som gör ett stopp för picknick på Motu Tapu, resortens privata lilla ö-paradis.

Välj en bungalow över vattnet och beundra det färgglada livet i Stilla havet, som sakta glider förbi under glasrutorna i golvet. Koppla av i den eleganta infinitypoolen med en utsikt som får dig att tappa andan eller njut av en drink i Upa Upa Lounge eller Tarava Pool Bar. Resorten har totalt sex restauranger och barer, från enkla barer till finare middagsrestauranger.

Se till att göra ett besök på Hina Spa, som ligger på en höjd med en fin utsikt mot den vackra vulkanen Mount Otemanu och öarna Tahaa och Raiatea. För de yngsta gästerna väntar en minigolfbana och underhållning på Tamari’i Kids Club.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Bora Bora