08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

Få en offert

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

Bora Bora, Tahiti

En fantastisk resort i en idyllisk bukt mellan det kristallklara vattnet och den blå himlen, med vita stränder och en bergssida av lavasten som exotisk bakgrund.

Oavsett om man väljer en bungalow i trädgården, på bergssidan eller på pålar ute i vattnet, är man garanterad en enastående upplevelse på Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa.

Testa något annat än lyxlivet i bungalowen och den tahitiska stressfria livsstilen. En hel värld av aktiviteter väntar på dig. Utforska den azurblå lagunen med snorkel eller genom en seglingstur på en katamaran, som gör ett stopp för picknick på Motu Tapu, resortens privata lilla ö-paradis.

Välj en bungalow över vattnet och beundra det färgglada livet i Stilla havet, som sakta glider förbi under glasrutorna i golvet. Koppla av i den eleganta infinitypoolen med en utsikt som får dig att tappa andan eller njut av en drink i Upa Upa Lounge eller Tarava Pool Bar. Resorten har totalt sex restauranger och barer, från enkla barer till finare middagsrestauranger.

Se till att göra ett besök på Hina Spa, som ligger på en höjd med en fin utsikt mot den vackra vulkanen Mount Otemanu och öarna Tahaa och Raiatea. För de yngsta gästerna väntar en minigolfbana och underhållning på Tamari’i Kids Club.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.