Four Seasons Bora Bora

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Four Seasons Bora Bora

En av de finaste resorterna på Bora Bora, med bungalows på pålar ute i den turkosblå lagunen och stora villor med privat pool vid strandkanten.

Lär känna Four Seasons Bora Bora.

För att framhäva den polynesiska atmosfären är resorten utsmyckad med vacker och unik konst, privata pooler, djupa badkar samt dörrar som kan öppnas på vid gavel med en panoramavy över lagunen.

Andas in doften av sandelträ och frangipani när du går över bron på väg till en obeskrivligt ljuvlig spabehandling. Här har de specialiserat sig på naturliga behandlingar och fransk-polynesiska ritualer. Restaurangerna med vacker utsikt och kreativa kulinariska upplevelser, ofta med fokus på fisk och skaldjur ackompanjerat av de finaste vinerna, skapar en perfekt omgivning för lite romantik.

För exklusiva arrangemang kan Four Seasons erbjuda en terrass och en utomhuspaviljong, som båda ligger på bildsköna stränder. Vattenaktiviteter finns tillgängliga för både nybörjare och erfarna. Dykning, segling och matning av hajar och rockor är bara några av möjligheterna. Safari med 4WD tar dig till platser som är så vackra att man tappar andan.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa