08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Få en offert

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Moorea, Tahiti

På en förtrollande plats i Stilla havet mellan två bukter på den hjärtformade ön Moorea ligger denna fantastiska resort. Resorten omges av en kristallklar lagun och gröna berg höjer sig i bakgrunden.

En vacker interiör skapar en avslappad polynesisk upplevelse med en panoramautsikt från de bungalows som finns över vattnet, på stranden eller i trädgården. De bungalows som står över vatten har ett fönster i golvet så att man kan se de färgrika fiskarna som simmar förbi. Men det finns också många andra sätt att uppleva lagunen på, både över och under ytan. Segling eller kanotturer i solnedgången, fiske, djuphavsfiske, vattenskidor, vattenskoter eller parasegling. Testa en Aquascope-tur som är ett spännande ekologiskt ubåtsäventyr där man tar sig fram mellan delfiner, rockor och där man kan få mata hajar – en helt oförglömlig upplevelse.

Slappna av på Moorea Lagoon Spa och ta en behandling, inspirerad av gamla Polynesiska traditioner, där man endast använder sig av exotiska lokala ingredienser.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.