Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

Det här är den nyaste 5-stjärniga resorten på Bora Bora, placerad på korallrevet på den lilla ön Motu Piti Aau (som betyder ”två hjärtan” på tahitiska). Alla bungalows står på pålar ute i vattnet och omgivningarna är otroligt idylliska.

Lär känna Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa.

På den ena sidan av resorten ligger lagunen med en fantastisk utsikt mot Bora Boras berg och på den andra sidan har du korallrevet och det oändliga Stilla havet.

Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa har på många områden satt en ny standard för resorter i Franska Polynesien och på Bora Bora, både när det kommer till komfort och miljövänlighet. Bland annat har de ett unikt air condition-system som använder havsvatten för att ta bort föroreningar. Allt som allt är den här resorten en riktig juvel bland resorterna i Franska Polynesien och hamnar ofta högt på listor över Stilla havets bästa resorter.

Det rena havsvattnet används också i Thalasso Spa, där det tillsammans med mineraler och salter utgör ingredienser i ”Vai Moana”. Det finns väl inget bättre än en avslappnande spabehandling efter en lång dag i solen i detta Stillahavsparadis. Det här är drömmen om Stilla havet som går i uppfyllelse!

Bora Boras huvudattraktion är den stora lagunen och på Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa kan du verkligen njuta av den, antingen från din egna terrass eller med ett dopp i det kristallklara vattnet. Resortens bungalows är byggda i polynesisk stil med alla de faciliteter man kan tänka sig. Här kan du förvänta dig en enastående vistelse med utsökt service och måltider tillagade av lokala råvaror med fokus på det rika livet i havet. En upplevelse man bara måste vara med om, är att få frukosten levererad till terrassen med en kanot.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Bora Bora