Intercontinental Le Moana Beach Resort

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Intercontinental Le Moana Beach Resort

På huvudöns södra sida, precis vid Matira Point, ligger denna exklusiva resort i ett av Franska Polynesiens vackraste områden. Le Moana Beach Resort är omgiven av två fina stränder och flera av resortens bungalows är placerade på pålar ute i vattnet.

Lär känna Intercontinental Le Moana Beach Resort.

Njut av livet på ett avslappnat polynesiskt vis i en bungalow, antingen i skuggan av palmbladen eller med utsikt över det kristallklara vattnet. Resortens bungalows är byggda i polynesisk stil och har alla de faciliteter man kan önska. Det kommer inte som någon överraskning att Le Moana Beach Resort är känd som en av de mest förtrollande resorterna på öarna i Stilla havet. Här kan du förvänta dig en enastående vistelse med utsökt service och måltider tillagade av lokala råvaror med fokus på det rika livet i havet.

Resorten har ett brett utbud av aktiviteter och instruktörerna står redo att hjälpa dig. De flesta aktiviteterna är passande nog relaterade till havet, som snorkling, dykning, game fishing, trampbåtar och båtturer. Men du kan även åka på utflykter till andra delar av Bora Bora, äta picknick i det fria, spela strandvolleyboll, simma ett par längder i poolen eller besöka resortens spa. Under kvällen kan du njuta av solnedgången i fjärran, medan du väntar på ännu en utsökt måltid. Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Bora Bora