Le Bora Bora by Pearl Resorts

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Le Bora Bora by Pearl Resorts

Som en av de nyaste resorterna i Franska Polynesien är det här ett förstklassigt paradis i tropiska omgivningar. Njut av livet och den polynesiska gästfriheten på den här femstjärniga resorten på den lilla ön Motu Tevairoa, endast 15 minuter med båt från Bora Boras största by Vaitape.

Lär känna Le Bora Bora by Pearl Resorts.

Flera av resortens bungalows står på pålar i vattnet, så att du kan beundra den vackra lagunen på nära håll samtidigt som du njuter av utsikten med berget Mount Otemanu i bakgrunden. PåLe Bora Bora by Pearl Resorts har man försökt återskapa en känsla av ett traditionellt polynesiskt ”fare” (hem) och med alla leenden och vänliga ansikten omkring dig kommer du garanterat att känna dig som hemma här. Njut av utsikten över den vackra lagunen från en av de tre restaurangerna eller koppla av vid poolen.

Resorten har ett brett utbud av aktiviteter förknippade med havet, som snorkling, dykning, game fishing, trampbåtar och båtturer. Vad sägs om att följa med på en utflykt där du kan mata hajar? Det är något som vi varmt rekommenderar. Annars kan du ta det lugnt vid poolen och kanske simma några längder, eller besöka resortens spa. Under kvällen kan du njuta av solnedgången med en cocktail i handen på Taurearea Bar.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Bora Bora