Maitai Lapita Village Huahine

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Maitai Lapita Village Huahine

Resorten ligger mellan lagunen och en sjö, på ett gammalt arkeologiskt område där Huahines befolknings förfädrar bodde en gång i tiden. Lapita Village är namnet på det här området, varifrån resorten har fått sitt namn.

Lär känna Maitai Lapita Village Huahine.

Här får du en oförglömlig semester på en plats som visar både sin historiska sida och sitt kulturella arv samt bjuder på fantastiska stränder, grönskande natur och ett rikt marint liv.

Resorten har tre olika varianter av bungalows, belägna vid sjön eller i den botaniska trädgården som omger Maitai. Omai Restaurant serverar fransk och polynesiskinspirerad mat till frukost, lunch och middag, och Oaoa Bar har ett stort utbud av uppfriskande och svalkande drycker.

Att låna snorklingsutrustning och kajaker är kostnadsfritt för resortens gäster, så passa på att utforska livet under ytan i den kristallklara lagunen. Man kan även boka en mängd andra utflykter mot en extra avgift. Hyr cykel, vespa eller bil, åk på en dagsutflykt till en vaniljodling, se hur man utvinner pärlor, åk på en dyktur, vandra upp till Mount Pohuerahi, testa djuphavsfiske, hästridning eller utforska ön på en safaritur i ett fyrhjulsdrivet fordon.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Franska Polynesien