08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Maitai Polynesia Bora Bora

Få en offert

Maitai Polynesia Bora Bora

Maitai Polynesia Bora Bora

Bora Bora, Tahiti

En komfortabel resort som ligger på en kulle med en spektakulär utsikt över den vackra lagunen, som glittrar i grönt, blått och turkost precis nedanför.

Hotel Maitai Polynesia Bora Bora är byggt i traditionell stil av lokala material och har både standardrum och bungalows. Det här är den enda medelklassresorten på Bora Bora och den ger dessutom valuta för pengarna.

Resorten ligger på gångavstånd från välkända Matira Point och är en charmerande plats med fina traditionella bungalows med halmtak, både på stranden och på pålar i vattnet. Resortens bungalows är något mindre än på de dyrare resorterna, men de är bekväma och vackert dekorerade med polynesisk konst. De bungalows som ligger ”over water” har även glasgolv för att kunna betrakta livet under ytan.

Maitai har två restauranger och två barer. Varje vecka arrangeras en polynesisk afton med en härlig skaldjursbuffé och en traditionell show med musik och elddans. Upplev naturens skönhet både över och under vatten på en segeltur i lagunen, där man kan snorkla i Coral Garden och mata hajar och rockor – en helt fantastisk upplevelse.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.