Nuku Hiva Keikahanui Lodge

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Det här är en rustik och vacker lodge som ligger bland kullarna inom gångavstånd till Taiohae, huvudstaden på Nuku Hiva. Arkitekturen smälter in perfekt i miljön och alla bungalows har sniderier och dekorationer utformade av duktiga lokala hantverkare.

Resortens 20 Dayview Bungalows har air condition, takfläkt, minibar, te- och kaffefaciliteter, telefon och terrass. Efter en dag med sightseeing kan man koppla av vid poolen eller njuta av en härlig middag i restaurangen. Transporten till lodgen sker med 4WD eller helikopter.

Det spektakulära landskapet utgör en perfekt plats för promenader eller cykelturer genom kokospalmsodlingar, arkeologiska områden och fantastiska utkikspunkter.

Med en rad olika utflykter tillgängliga, som kulturella och arkeologiska turer, 4WD-utflykt, båttur, ridning och dykning, är den här resorten en perfekt utgångspunkt för att utforska det här vackra resmålet.

Hotel Nuku Hiva Keikahanui Lodge har utsikt över bukten och byn Taiohae samt den vackra svarta sandstranden som ligger några trappsteg nedanför.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Franska Polynesien