The Brando

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

The Brando

The Brando är en unik lyxresort i Franska Polynesien, belägen på den obeskrivligt vackra atollen Tetiaroa Island. Resorten ligger på en av de flera små öar som omringar en stor lagun. Samtliga öar är privatägda och är endast tillgängliga för resortgäster och besökande forskare.

Lär känna The Brando.

Atollen ligger en 20 minuters flygtur från Tahiti och består av 35 avskilda villor med privat pool, alla på kritvita stränder där sköldpaddor och exotiska fåglar gärna kommer på besök. Resorten har två barer samt två restauranger som bland annat serverar polynesiskinspirerad mat och klassiska franska rätter. Här finns dessutom ett Spa- och wellnesscenter, tennisbana, bibliotek och ett kulturellt centrum.

En hel värld av aktiviteter väntar på den som önskar att utforska ön och lagunen. Varje villa har cyklar att låna, så att man enkelt kan utforska stigarna runt om ön och ha picknick på favoritstranden. Man kan snorkla med tropiska fiskar, segla i lagunen, besöka grannöarna med paddle board eller kajak och delta på guidade turer för att utforska kulturen samt öarnas marina djurliv.

Tetiaroa Island

Det här är ön du drömde om som barn, då du föreställde dig den mest perfekta platsen i världen. Med sina vita sandstränder, vajande kokospalmer, färgglada fåglar och glittrande laguner är Tetiaroa något av det närmaste paradiset man kan komma.

Förutom sin enastående skönhet är Tetiaroa en plats med en ovanligt stor biologisk mångfald och ett naturreservat för fåglar och marina djur. Det arbetas intensivt för att bevara och beskydda det naturliga växt- och djurlivet här. Genom flera olika projekt bidrar man till att reservatet fortsätter att utvecklas.

Tetiaroa har en speciell plats i polynesisk historia och kultur. Det har varit den främsta semesterorten för överklassen på Tahiti i århundraden. Man kan fortfarande hitta gamla marae (tempel), som byggdes av ursprungsbefolkningen på atollerna. Med sin rika historia och estetiska skönhet kommer ön alltid att ha en stor betydelse för polynesierna.

Tetiaroa och Marlon Brando

Marlon Brando kom till Tetiaroa för första gången under inspelningen av filmen ”Myteriet på Bounty” och blev genast förälskad i öns unika skönhet. Han blev även inspirerad av den polynesiska livsstilen, hittade kärleken här och 1967 nådde han äntligen sitt mål att äga en liten del av paradiset.

Brando var aktiv i arbetet med att bevara Tetiaroas naturliga skönhet, biologiska mångfald och kulturella rikedom. Han var fast besluten om att platsen kunde bli ett centrum för forskning och utbildning, och en förebild för hållbar utveckling.

1999 bad han Richard Bailey, som hade utvecklat några av regionens bästa resorter, om hjälp för att uppfylla sin dröm. Brando och Bailey arbetade med en gemensam vision om att skapa en självförsörjande och hållbar resort, där man med hjälp av innovativ teknologi utformade lyxiga miljöer för hotellgäster, invånare och forskare. The Brando är resultatet av deras vision.

Inkluderat i vistelsen:

  • Boende i lyxiga omgivningar
  • Alla måltider (extra tillägg på vissa Deluxealternativ)
  • De flesta drycker: vatten på flaska, läsk, öl och utvalda viner, champagne och spritdrycker
  • 24-timmars måltidsservice i din egna villa
  • 1 utflykt per person/dag (utvalda turer)
  • 1 spabehandling (50 min) per person och villa/dag
  • Internet
  • 1 cykel per gäst
  • Tillgång till en outriggerkanot, kajak, paddle board och snorklingsutrustning.

Vistelsen på The Brando måste vara i minst 3 nätter.

Klicka här för att se e-broschyren om The Brando.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Franska Polynesien