Tikehau Pearl Beach Resort

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Tikehau Pearl Beach Resort

Längs en fin kritvit sandstrand ligger den här tjusiga resorten, där alla bungalows ligger på stranden eller står på pålar ute i vattnet. Tikehau Pearl Beach Resort är byggd i polynesisk stil med stora och rymliga bungalows.

Tikehau är en nästan cirkelrund atoll i ögruppen Tuamotu, en knapp timmes flygtur från Papeete. Ön kallas också för the Pink Sand Island, tack vare de många fina stränderna. Tikehau är som hämtat från ett vykort och anses, inte helt obefogat, vara en av de vackraste atollerna i hela Polynesien. Ett band av små öar omger den 26 kilometer breda lagunen. De vackra omgivningarna överträffas bara av ett fantastiskt och spektakulärt liv under havsytan, där det vimlar av fiskar i alla de färger och former. Besökare här tillbringar dagarna med att utforska den vackra lagunen, uppleva öns fågelliv och ta en tur till den lilla byn Tuherahera.

Resorten har ett generöst utbud av aktiviteter, självklart med fokus på livet i den stora lagunen. Man kan följa med på en utflykt till byn Tuherahera eller till fågelön Isle of Birds. Det finns även många bra dykplatser vid revet och Blue Nui Dive Center kan arrangera turer för både erfarna dykare och nybörjare. Men för de flesta som besöker Tikehau är det nog lata dagar i solen på den kritvita stranden som står i fokus.

Resorten har även erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Franska Polynesien